Haberler

Marmaraereğlisi'nde Yol Yapım Çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Yeniçiftlik, Sultanköy ve Marmaraereğlisi’nde yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Yeniçiftlik, Sultanköy ve Marmaraereğlisi'nde yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın talimatı ile Yeniçiftlik mahallesinde Hürriyet Caddesi'ne bağlanan sokakların bağlantı yolları, Akasya Caddesi, 23 Nisan Caddesi, Menekşe Caddesi, Atatürk Caddesi, Akasya Caddesi, Erguvan Caddesi, Sultanköy mahallesinde ve Dereağzı mahallesi 7023 ve 7027 sokakta, Emlak konutları ve Bayrampasalılar sitesi etrafı ve altyapısı tamamlanan yerler dahil olmak üzere yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Uyan, "Sorumluluğumuz dahilinde olan tüm mahallelerimizde altyapısı tamamlanan yollarda yol yapım çalışmalarımız devam edecektir. Bugüne kadar hizmet gitmeyen köylerimizde de çalışmalarımız devam etmekte. Her noktaya eşit hizmet ilkesiyle tüm yollarda çalışma yapılacaktır" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Uyan Yeniçiftlik Sultanköy Hürriyet Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title