Haberler

Marmara Denizi Taştı, Dev Dalgalar Bursa Sahillerini Vurdu

Marmara denizinde şiddetli fırtına dolayısıyla oluşan dev dalgalar, Gemlik sahilinde hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Marmara denizinde şiddetli fırtına dolayısıyla oluşan dev dalgalar, Gemlik sahilinde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Dev dalgaların sahil yoluna ulaşması sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Bursa şehir merkezi ve ilçelerinde şiddetli lodos sebebiyle hayat felç olurken, Marmara Denizindeki dev dalgalar Gemlik'te korku dolu anlar yaşattı. Fırtınanın etkisiyle zaman zaman 3 metreyi bulan dev dalgalardan dolayı vatandaşlar uzun bir süre sahildeki yürüyüş yolunu kullanamadı. Diğer yandan deniz yüzeyindeki bazı atıklar ise sahile vurdu. Bazı vatandaşlar ise, dev dalgaların oluştuğu sahilde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

SÜRÜCÜNÜN ZOR ANLARI

Şiddetli fırtına sebebiyle dev dalgalar sahil kenarındaki araç trafiğini de olumsuz etkiledi. Dalgaların arasından gelen otobüs şoförünün zor anları da kameralara yansıdı. Bazı araç sürücüleri ise sahil yolundaki manzarayı gördükten sonra, alternatif yollara yöneldi. Vatandaşlar, Gemlik sahilinde uzun zamandır böyle bir manzara görmediklerini belirterek, "Gemlik'te ilk defa denizin taştığına şahit oldum. Dev dalgalar sebebiyle sahil kenarında yürüyemiyoruz. Araçlar bile yolda zor ilerliyor" dedi.

Öte yandan, şiddetli fırtına sebebiyle Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferleri ise tüm gün seferleri iptal edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Denizi Dalgalar Gemlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title