Haberler

Marketten Çalıp Lokantaya Sattılar

Kazan’da marketlerden sucuk, tereyağı ve kaşar peyniri çalan 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kazan'da marketlerden sucuk, tereyağı ve kaşar peyniri çalan 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre marketlerden hırsızlıkların artması üzerine harekete geçen Kazan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekiplerinin çalışması sonucu hırsızlar yakayı ele verdi.

Marketlerin güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlılardan F.F'yi gözaltına aldı. Bu kişi sorgusunda suçunu itiraf ederek verdiği bilgiler doğrultusunda diğer zanlılar M.K, SCŞ, A.Y ve G.Ö isimli şüpheliler de gözaltına alındı. Zanlılar sorgularının ardından çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalıntı yiyecekleri satın almaktan hakkında işlem yapılan Lokanta sahibi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Polisin lokantada yaptığı araştırma sonucunda ele geçirilen 100 paket tereyağı, kaşar peyniri ve sucuğa el konuldu. Yiyecekler daha sonra sahiplerine iade edildi.

Kazan'da yaklaşık bir aydır marketlerin kabusu haline gelen ve güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülenen şahısların yakalanmasıyla market sahipleri de rahat bir nefes aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kazan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title