Haberler

Marketten 76 Bin Liralık Soygun Kamerada (2)

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde bir alışveriş merkezine giren 2 hırsız, 6 bin 500 lira nakitle 70 bin lira değerinde içki ve sigara çaldı.

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde bir alışveriş merkezine giren 2 hırsız, 6 bin 500 lira nakitle 70 bin lira değerinde içki ve sigara çaldı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaş'ta iki ayrı mahallede şubesi bulunan alışveriş merkezinin Yeşilköy Şubesi'ne dün sabaha karşı giren kimliği belirsiz 2 hırsız, kasadaki 6 bin 500 lira nakitle yaklaşık 70 bin lira değerindeki içki ve sigarayı alarak geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. İşyeri sahibi sabah marketi açmaya geldiğinde durumu fark ederek, jandarm aya haber verdi. Markete gelen Kalkan Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Alışveriş merkezi sahibi Veli Özdemir, "Babam sabah alışveriş merkezini açmak için geldiği zaman kapının açık olduğunu görmüş. Bana haber verdi. Ben de olay yerine geldiğim zaman durumu gördüm. İçeri girmeden Kalkan Jandarma Komutanlığı'na haber verdim. Jandarma gerekli incelemeyi yapıyor" dedi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 2'si de yüzü kapalı olan şüphelilerden önce biri içeri giriyor. Doğrudan kasaya yönelerek açan şüpheli, içindeki paraları cebine koyuyor. Diğer şüpheli de kısa süre sonra içeri giriyor. Daha sonra birlikte kasada kalan diğer paraları alan şüpheliler, hemen yanda duran sigara rafına yöneliyor. Buradaki sigara kartonlarını getirdikleri çuvallara dolduran şüpheliler bunlarla dışarı çıktıktan sonra yeniden markete dönüyor. İkinci kez doldurdukları çuvalları da dışarı çıkaran şüpheliler, içeri son girişlerinde ise bir kasaya doldurulmuş içki şişeleriyle çıkarak kayıplara karışıyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilköy Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title