Haberler

Market Soymak İsteyen 3 Kişi Tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bir marketler zincirinin şubesine elinde silahla gelip soygun girişiminde bulunan 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bir marketler zincirinin şubesine elinde silahla gelip soygun girişiminde bulunan 3 kişi, polis tarafından yakalandı. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan şüphelilerden birinin aynı marketin farklı bir şubesinde çalıştığı belirlendi.

Kazimiye Mahallesinde bir markete gelen 3 kişi, kasiyeri silahla tehdit ederek kasadaki paraları almak istedi. Kasiyerin kasayı açmamak için direnesi üzerine telaşa kapılan şüpheliler, kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarından şüphelilerin eşkallerini belirledi. Yapılan incelemede marketi soymak için gelen şüphelilerin M.S., R.U. ve marketin Çerkezköy şubesinde çalıştığı belirlenen H.S. gözaltına alındı. Şüphelilerin soygun girişimini oyuncak tabanca ile gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerin işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Soruşturma sürüyor. - Çorlutekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title