Haberler

Markafoni'den iş dünyası ve cemiyeti buluşturan davet

Güncelleme:

Her yıl büyük projelere imza atan e-ticaret sektörünün öncüsü Markafoni, Çarşamba akşamı Soho House İstanbul'da düzenlenen özel bir davetle yeni dönem başarılarını kutladı.


Markafoni CEO'su İlker Baydar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından Feryal Gülman, Sitare Akdilek, Gülse Birsel, Ömer Taviloğlu, Ayşe Kucuroğlu, Pınar Hotiç gibi önemli isimler katıldı.


E-ticaret sektörünün öncüsü Markafoni; yeni yılda imza attığı başarılarını Soho House İstanbul'da gerçekleşen özel bir davetle kutladı. Markafoni CEO'su İlker Baydar'ın ev sahipliğinde, 9 Mart Çarşamba günü, gerçekleşen geceye Gülse Birsel, Feryal Gülman, Sitare Akdilek, Ömer Taviloğlu, Ayşe Kucuroğlu, Pınar Hotiç, Jülide Ateş,Gonca Karakaş gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından önemli isimler katıldı.


Markafoni ile çalışmanın mutluluğunu hep birlikte paylaşan davetlilerin bir araya geldiği gecede, CEO İlker Baydar da yeni döneme dair önemli bilgiler verdi. "Markafoni, kabına sığmayan moda ve yaşam e-perakendecisi olarak başarılarına yenilerini eklemeye devam edecek" diyen Baydar şunları söyledi: "2015'te olduğu gibi 2016'da da inovatif yaklaşımımız ve müşteri odaklı duruşumuzla sektördeki öncülüğümüzü iş ortaklarımızla birlikte sürdürmek konusunda kararlıyız. İnanıyoruz ki, sektörümüzde liderlik ettiğimiz bu işbirlikleri ve dönüşümden herkes kazançlı çıkacak ve biz başarılarımızı kutlamak, mutluluğumuzu paylaşmak üzere sizlerle daha sık bir araya geleceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlker Baydar Soho House İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title