Haberler

Marka 2014 Hayata Dokunuyor

Bu yıl 15'inci yılını kutlayan MARKA Konferansı, 18-19 Aralık tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti'de başlayacak.

Bu yıl 15'inci yılını kutlayan MARKA Konferansı, 18-19 Aralık tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti'de başlayacak. Türkiye'de özel sektörün buluştuğu en güçlü platform olarak anılan konferans tüm liderleri, pazarlama ekiplerini ve en güçlü markaları buluşturuyor.

MARKA 2014'ün bu yılki konuşmacıları arasında efsane mimar Rem Koolhaas, büyük aktivist ve müzisyen Bob Geldof, supermodel Lily Cole, LVMH Saat Grubu Başkanı Jean-Claude Biver, büyük iş adamı, kültür ve sanatın sadık koruyucusu Bülent Eczacıbaşı, İngiltere erkek modasının karizmatik ve ünlü ismi Ozwald Boateng, GQ Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dylan Jones, dünyanın en lüks ve eşsiz otellerine sahip Soneva Resorts konseptinin kurucusu ve başkanı Sonu Shivdasani, Millward Brown Avrupa CEO'su Tim Wragg, Rolls-Royce ve BMW krallıklarının efsane hükümdarı ve otomotiv sektörünün önde gelen satış ve pazarlama dehası Tom Purves, Avrupa'nın moda, kültür, güzellik ve stil alanında öncü danışmanı Lady Kinvara Balfour, rock yıldızı, müzisyen, prodüktör Demir Demirkan, gerçek bir fark yaratma dehası Burhan Öçal, Pazarlama/PR alanındaki 20 yıllık birikimi ve sihirli dokunuşlarıyla bugün Londra Moda Haftası'na en parlak dönemini yaşatan British Fashion Council CEO'su Caroline Rush ve MARKA Konferansları'nın değişmeyen moderatörü BJ Cunningham gibi çok önemli isimler yer alıyor.

Ayşe Arman, ünlü televizyoncu ve gazeteci Balçiçek İlter, çağdaş sanatçı ve film yönetmeni Kutluğ Ataman, gazeteci, televizyon programcısı Mirgün Cabas, güçlü entelektüellerden Can Paker, gazeteciliğin önemli markası Hasan Cemal, ekonomiyi de hayatı da iyi bilen yorumcu Murat Sabuncu ise MARKA 2014'ün diğer önemli konuşmacıları olacak.

Lider konferans kuruluşu Yürekli'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör MARKA Konferansları'nın 15. yılı kutlamaları için yaptığı açıklamada "İlk günden beri 'sıradan' olmayan, çok farklı bir konferans yaratma vizyonuyla yola çıktık. 15 yıldır bu vaadimizin arkasında çok sağlam duruyoruz. Bugün MARKA Konferansları'nın kendisinin de alanında çok güçlü bir marka haline gelmesinde en büyük etkenlerden biri bu yönde gösterdiğimiz tutarlılıktır. Bununla birlikte Türkiye'deki tüm markaların ve marka ekiplerinin bu platformda ortaya çıkardıkları sinerji de oluşan güçte büyük rol oynamıştır. Her yıl yaşanan bu eşsiz deneyimi birlikte yaratıyoruz. Ülke ekonomisinin en önemli itici gücü olan markalarımızı güçlendirmek, onları yöneten ekipleri kalıpların dışına çıkarmak, sınırlarını zorlamak, ilham ve motivasyon vermek için 15 yıldır peşinden koştuğumuz misyonumuza bağlılığımız sürecek" dedi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bob Geldof İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title