Haberler

Mark Cavendish Üçüncü Etabı da Kazandı

Güncelleme:

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Fethiye-Marmaris etabını, ilk iki etabın galibi Omega Pharma-Quick Step Takımından Mark Cavendish kazandı.

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Fethiye- Marmaris etebını, ilk iki etabın galibi Omega Pharma-Quick Step Takımı'ndan Mark Cavendish kazandı. Cavendish, turun 3. etabını da kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun düzenlediği 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 132 kilometrelik Fethiye - Marmaris etabı bugün start aldı. Büyük bir mücadeleye sahne olan yarışta bisikletçiler Göcek rampasından Dalaman yönüne inişe geçtikleri sırada yağmurdan kayganlaşan zeminde birbirine girdi. 20 takımdan 146 sporcunun mücadele ettiği, 128 kilometrelik Fethiye - Marmaris etabını, Omega Pharma - Quick Step Takımı'ndan Britanyalı bisikletçi Mark Cavendish, 3 saat 14 dakika 23 saniyelik derece ile kazandı. İkinciliği Lampre Merida Takımı'ndan Richeze Ariel Maximiliano, üçüncülüğü de yine Omega Pharma - Quick Step Takımı'ndan Mark Rensow tekerlek farkı ile elde etti. Turkuaz mayo ise genel klasman birinciliğini koruyan Taaramae'de kaldı.

Etap sonunda ödül töreni düzenlendi. 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Fethiye - Marmaris etabında dereceye girenlere ödüllerini Marmaris Kaymakamı Kamil Köten, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve Marmaris Merkez Komutanı Hakan Metin Kişi verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Marmaris Fethiye Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title