Haberler

Mario Gomez, Terör Saldırıları Nedeniyle Takımdan Ayrılacak

Güncelleme:

Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür, "Mario Gomez, para pul veya kariyer nedeniyle değil, terör saldırılarından korktuğu için takımdan ayrılacak." yazdı.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mario Gomez'in Türkiye'de yaşanan terör saldırıları nedeniyle takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür, kulübün önemli kaynaklarından aldığı bilgiyi yazısına taşıdı.

Müldür, Mario Gomez'in terör saldırıları nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini söyledi.

İşte o yazı:

15 gündür tuttuğum haberi bugün yazıyorum. Son günlerde basının en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Beşiktaş ve Mario Gomez. Herkes çok şeyi yazdı, konuştu. Bu saatten sonra benim yazmam da bir şey değiştirmez.

SEVİYOR, SEVİLİYOR AMA...

Sezon bitince işin rengi elbette değişebilir de mevcut duruma göre Mario Gomez, Beşiktaş'tan ayrılıyor. Ama ayrılma nedeni para pul, daha üst düzey bir takım, kariyer değil. Beşiktaş'tan bir sene içinde kazandığı para 5.5 milyon Euro'yu buldu. Kazancından da takım arkadaşlarından da camiadan da taraftarın sevgisinden de son derece memnun. Seviyor, seviliyor. Yine de gidiyor. Ayrılmak istiyor çünkü terörden korkuyor. Bu bilgi net. Bu transferde en yetkili iki ağız varsa onlardan alınmış bilgi.

BEŞİKTAŞ YÜZDE 40 PAY ALACAK

Gomez zaten Beşiktaş'a vereceğini verdi. EURO 2016 Beşiktaş için şans, Gomez için fırsat oldu. Yeniden Alman Milli Takım forması giyme olasılığı Gomez'in bu sezonki performansının anahtarı. Kalsa bile gelecek sezon aynı verimde oynamaz. Üstelik Beşiktaş çok karlı ve iyi bir transfer yaptı Gomez'i alarak.

Fiorentina dışında bir kulübe gitse bile, (ki öyle olacak) Beşiktaş bu transferden de yüzde 40 pay alacak. Gomez'in bonservisi Fiorentina'da ve sezon bitince mecburen İtalyan kulübüne dönecek. Fakat orada kalmayacak. Bu düşüncesini İtalyan kulübüne de iletmiş durumda. Ya Almanya ya da İngiltere liginde bir kulübün yolunu tutacak. En azından şu anki planı böyle. EURO 2016 performansı da atacağı imzada belirleyici rol oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Habertürk Beşiktaş Meriç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Da silva:

Ben olsam hemen giderim. . demokrasinin olmadığı ve halkın oylarıyla seçilen başbakanın görevden alındığı, hukukun olmadığı, düşünce özgürlüğünün olmadığı, basına müdahale edilen yerde kim durur ki?. .

5
4
yanıtYanıtla
alman sevici:

manyak mı lan adam gidecek tabi. bu ülkeyi sevmek için türkiye sınırları dışına hiç çıkmamış olmak gerek.

6
1
yanıtYanıtla
SİNEM:

YALANINI YESİNLER SENİN

7
0
yanıtYanıtla
SİNEM:

ULAN AÇ KALMAYAYIM DİYE YAPTIĞIN HABERE BAK. RESMEN İFTİRA ATMIŞSIN KENDİNDEN UTAN GAZETECİ BOZUNTUSU

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title