Haberler

Mario Gomez golleri izle, Gomez'in enfes golleri

Güncelleme:

Mario Gomez golleri izle, Gomez'in enfes gollerinden derlenen video klip internetin en çok izlenen videoları arasına girdi. Mario Gomez'in

Mario Gomez golleri izle. Mario Gomez transfer sezonu açıldığından bu yana Türkiye'de adı en çok geçen isimlerin başında geliyordu. Beşiktaş nihayet dün yaptığı açıklama ile Mario Gomez ile anlaşıldığını dünyaya duyurdu. Gomez'in Beşiktaş ile anlaşması ile Türkiye'de 2015-2016 sezonunda forma giyecek dünya yıldızları arasına bir yenisi daha eklendi. Lukas Podolski, Van Persie, Luis Nani gibi dünya yıldızlarının bu sezon Türkiye'de forma giyecek olması Türk futbol severlerin yanı sıra tüm dünyanın gözlerini Süper Lig'e çevirecek. 3 büyüklerin birbirleriyle giridkleri yıldız transfer yarışında son hamle Siyah Beyazlı ekipten geldi. Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez'in birbirinden güzel gollerini izlemek için ilgili video bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz.

MARİGO GOMEZ'İN GOLLERİ

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mario Gomez Beşiktaş Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title