Haberler

Maria Sharapova, Tenisçi Sevgilisinden Ayrıldı

Güncelleme:

Rus tenisçi Maria Sharapova ile Bulgar meslektaşı Grigor Dimitrov ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı.

Resmi olarak, 2013 Mayıs ayından bu yana birlikte olan Rus yıldız tenisçi Maria Sharapova ile Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı.

"YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Bulgar basınına konuşan 24 yaşındaki Dimitrov, "Yollarımızı ayırdık. Bu zamana kadar harika zaman geçirdik. Maria'ya geri kalan yaşamında ve tenis kariyerinde mutluluklar ve başarılar dilerim. Şimdi tamamen oyunuma odaklanacağım" ifadelerini kullandı.

ARABAYI GERİ İSTEDİ

İddialara göre; ayrılık sebebi Dimitrov'un, Bulgar model Nikoleta Lozanova'yla olan yakın ilişkisi. Futbolcu Valeri Bojinov'un karısı olan Lozanova'yla Wimbledon sırasında Dimitrov'un çok yakın olduğu iddiası Masha'yı sinirlendirirken, Rus yıldızın "Baby Federer"e hediye ettiği Porsche'u geri istediği ve aldığı kaydedildi.

NİŞAN ATMIŞTI

Maria Sharapova daha önce ünlü basketbolcu Sasha Vujacic'le nişanlanmış ancak 2 senelik bir ilişkiden sonra yüzüğü atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Grigor Dimitrov Maria Sharapova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Adınız SoyadınızMobil-IOS:

Off bunun sonucu dolar tavan yapıcak ha kesin ülkenin sonu geldi

18
1
yanıtYanıtla
....:

Ulan adriana lima aldatılıo, maria sharapova aldatılıo. . . . bizim türk kezban kızları hala facebookta begeni icin bi taraflarını yırtıyo :D

11
0
yanıtYanıtla
zobu:

Porsche cayman ile kandirmis bayani. Ben buna 911 GT 3 RS alirdim. Schangahai den slmlar

2
1
yanıtYanıtla
MertTürkMobil-IOS:

Ne önemli bi haber ülke için ...bırakın bu saçmalıkları

2
0
yanıtYanıtla
MelihMobil-IOS:

Kıyamam

1
1
yanıtYanıtla
VATANDAS 1:

cok uzuldum

1
0
yanıtYanıtla
adam:

tas tas avrat bu kari adamdan zengindir yalan haber

0
0
yanıtYanıtla
insancil:

ona porce neki o zaten porce gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title