Haberler

Marduk Clup'tan Karateciler Tesis Desteği

Güncelleme:

Diyarbakır'da açılan Marduk spor yaşam merkezi, kent adına başarı üstüne başarı kazanan karatecilere tesislerini ücretsiz olarak açtı.

Türkiye'nin en büyük özel yaşam merkezi olan ve geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da açılan Marduk spor yaşam merkezi, kent adına başarı üstüne başarı kazanan karatecilere tesislerini ücretsiz olarak açtı.

İşadamları Şemsettin Atasoy ve Suat Türkoğlu, Marduk Spor Yaşam Merkezi Club'u açarak, Doğu ve Güneydoğu bölgesine en büyük ve konforlu spor yaşam merkezini projesini hayata geçirdiler. İnsanların kendi ailesi ile gelip spor yapabilecekleri şekilde dizayn edilen Marduk, bu büyüklükte, donanımlı olarak bölgede bulunmayan tek yaşam spor tesisi olma özelliğini taşıyor. Merkez yatırımın yanında sporculara da verdiği desteklerle adından söz ettiriyor.

Tesislerini Başarılı Karatecilere Ücretsiz Açtılar

Spor ve yaşam merkezi son olarak Diyarbakır'ın adını ulusal ve uluslar arası arenada duyuran Diyarbakır Gençlik Spor Karate Kulübü karatecilerine tesislerini ücretsiz olarak açtı. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Diyarbakır Gençlik Spor Karate Kulübü Başkanı Şehmus Kızılaslan, Diyarbakırlı Karatecilerin Marduk Spor Yaşam Merkezi'nin fıtness ve havuzunda ağırlık, güç kondisyonu çalışması yapacağını dile getirdi.

Marduk Clup Spor Yaşam Merkezine Teşekkür

Marduk Spor Club'unun sahipleri olan Şemsettin Atasoy ve Suat Türkoğlu'nun spora ve sporcuya verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Kızılaslan, "04-07 Ağustos 2016 tarihleri arasında 13.Uluslararası Erzurum'da Palandöken Yapılacak Karate Şampiyonası öncesi tesislerini açarak karatecilerimize verdikleri desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title