Haberler

Mardinspor ve Diyarbakırspor Dostluk Maçında Karşılaşacak

Güncelleme:

Mardinspor ve Diyarbakırspor yarın lige hazırlık maçında sahaya çıkacak. 21 Kasım Stadı'nda saat 17.00'da gerçekleşecek olan maç komşu iki kentin dostluğunu pekiştirecek.

Mardinspor ve Diyarbakırspor, yarın özel maçta karşı karşıya gelecek. Komşu iki kentin ayrı liglerdeki temsilcileri arasında yapılacak maç, Mardin 21 Kasım Stadı'nda saat 17.00'da başlayacak.

3 Eylül'de Türkiye Kupası 1. ön eleme turunda kendi sahasında Kilis Belediyespor'la karşılaşıp 14 Eylül'de ligdeki ilk sınavına çıkacak olan Mardinspor, ilk hazırlık maçını yaparak aynı zamanda taraftarlarıyla buluşacak. 7 Eylül'de başlayacak ligin ilk haftasında Sancaktepe Belediyespor'la İstanbul'da yapacağı maçı düşünen 3. Lig 2. Grup ekibi Diyarbakırspor ise 10. hazırlık maçına çıkacak.

FARUK TÜRK ESKİ TAKIMINA KARŞI

Bu maç, Mardinspor'u çalıştıran Faruk Türk için özel öneme sahip. 2012-2013 sezonunda ligde son 12 maçta başına geldiği Yeni Diyarbakırspor'u 11 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgi almadan 3. Lig'e taşıyan Türk, ilk kez eski takımına karşı mücadele edecek. Türk, "3. Lig'e çıkardığımız takımın bugün Diyarbakırspor misyonunu üstlenmesi bizi mutlu ediyor. Bunun gururu ve onuru hiçbir şeyle değişmez. Bu maçta dostluk görüntüleri hakim olacak. İnşallah Diyarbakırspor'umuz sezon sonunda hak ettiği şampiyonluğa ulaşacak" dedi.

"AMACIMIZ DOSTLUĞU PEKİŞTİRMEK"

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser ise hazırlık maçından ziyade, dostluk maçı olarak düşündüklerini söyledi. Çokkeser, "Komşu ve kardeş kentimize jest yapmak istedik. Bu amaçla Mardin'e gideceğiz. Mardinspor, amatörde olmayı hak etmiyor. Faruk hocanın bilgi ve birikimi ile Mardin'in özlemine son vereceğine inanıyorum. Umarım her iki takım da sezon sonunda hak ettikleri yerlere gelirler" şeklinde konuştu.

Maçın ardından Diyarbakır'a dönecek olan Diyarbakırspor, 30 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00'da Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Batman Petrolspor'la sezon açılışı maçı yapacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakırspor Faruk Türk Mardinspor Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title