Haberler

Mardinli Sultan'ın Eşi Merve Suriye'den Türkiye'ye Döndü

Mardin'de yaşayan 2 metre 51 santimlik boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en uzun boylu adamı olarak giren Sultan Kösen'in geçen yıl evlendiği eşi Merve Kösen amcasının cenazesine katılmak için gittiği Suriye'yeden bugün döndü.

Kızıltepe ilçesi Şenyurt beldesinde bulunan sınır kapısı üzerinden Suriye'den Türkiye'ye giriş yapan eşini kapıda karşılayan Sultan Kösen, haklarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sınır kapısında eşinin Türkiye'ye giriş yapmasını arabanın içinde oturup bekleyen Kösen, daha sonra sınırdan giriş yaparak Yabancılar Şubesi'nde kontrolden geçirilen eşi Merve Kösen'i alıp aracı ile köyüne hareket etti.

Mardinli Sultan eşi Merve ile ilgili kısa bir açıklama yaparak, haklarında çıkan haberlere tepki gösterdi. Sultan Kösen, "Benim ve eşim Merve hakkında bir kaç gündür çıkan yalan dolan haberler var. Bunları gerçeği yansıtmıyor. Eşim bir hafta önce Suriye'de vefat eden amcasının taziyesine katılmak için gitmişti. Bugün tekrar Türkiye'ye döndü" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sultan Kösen Türkiye Mardin Suriye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title