Haberler

Mardinli Öğretmen "Fark" Yarattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Okulun tabelası, - Öğretmenin sınıfa girmesi ve öğrencilerinin alkışla karşılaması, - Sınıfta ders işlenmesi, - Atölyede ders işlenmesi, - Yılın öğretmeni seçilen Ömer Faruk Kılıç konuşması, - Okul Müdürü Fettah Alan konuşması, Mardinli öğretmen "fark" yarattı- Kızıltepe ilçesinde görev yapan 15 yıllık öğretmen Kılıç, MEB'in oluşturduğu komisyon tarafından başarılı çalışmalarından dolayı "mesleğinde fark yaratan kişi" seçildi- Yazdığı 3 modül ders materyali bütün meslek okullarında okutulan, 5 yurt dışı projesi kabul edilen öğretmen Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Mardin'i temsilen Ankara'da ağırlanacak ADNAN KOÇHAN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 15 yıldır görev yapan, yazdığı 3 modül ders materyali bütün meslek okullarında okutulan, 5 yurt dışı projesi kabul edilen öğretmen Ömer Faruk Kılıç, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle "mesleğinde fark yaratan kişi" seçildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Okulun tabelası, - Öğretmenin sınıfa girmesi ve öğrencilerinin alkışla karşılaması, - Sınıfta ders işlenmesi, - Atölyede ders işlenmesi, - Yılın öğretmeni seçilen Ömer Faruk Kılıç konuşması, - Okul Müdürü Fettah Alan konuşması, Mardinli öğretmen "fark" yarattı- Kızıltepe ilçesinde görev yapan 15 yıllık öğretmen Kılıç, MEB'in oluşturduğu komisyon tarafından başarılı çalışmalarından dolayı "mesleğinde fark yaratan kişi" seçildi- Yazdığı 3 modül ders materyali bütün meslek okullarında okutulan, 5 yurt dışı projesi kabul edilen öğretmen Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Mardin'i temsilen Ankara'da ağırlanacak ADNAN KOÇHAN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 15 yıldır görev yapan, yazdığı 3 modül ders materyali bütün meslek okullarında okutulan, 5 yurt dışı projesi kabul edilen öğretmen Ömer Faruk Kılıç, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle "mesleğinde fark yaratan kişi" seçildi. Elazığ Fırat Üniversitesi Elektrik Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Dicle Üniversitesi'nde yüksek lisans ve doktora yapan Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) her yıl Ankara'da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde Mardin'i temsil edecek.Kızıltepe Mimar Sinan Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli Kılıç'ın yazdığı 3 modül, şu anda ders materyali olarak bütün mesleki okullarda okutuluyor. 5 yurt dışı projesi kabul edilen, proje tabanlı yarışmalarda 2 il birinciliği ve 1 bölge ikinciliği bulunan Kılıç, mesleki eğitim güçlendirme projesinde 5 yıl süreliğine ilim değişim önderliği de yaptı. Kılıç, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce oluşturulan ve aralarında akademisyenlerin de bulunduğu komisyon tarafından "mesleğinde fark yaratan kişi" seçilen öğretmenden biri oldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda vereceği resepsiyona da katılacak Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bir öğretmenin derya olduğunu söyledi.Öğretmenliğe çok erken yaşta başladığını, ilk ataması yapıldığı yıl en genç öğretmen seçildiğini anlatan Kılıç, eğitim hayatı boyunca 55 proje başvurusundan 5'inin hayata geçtiğini, projeler kapsamında Almanya, İspanya, Fransa, Hollanda, Belçika ve Portekiz'de eğitim amaçlı bulunduğunu belirtti.Kılıç, farklı alanlardaki projelerle 2 kez il birincisi olduğunu ifade ederek "Yurt dışından çeşitli akademisyenlerden eğitim alarak mesleğimle ilgili elektrik elektronik alanda şu anda hala meslek okullarında okutulan 3 modül yazdım. Bu modülleri öğrencilerimize materyal olarak kullanıyoruz" dedi.Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi her ilden bir temsil seçildiğini belirten Kılıç, bu yıl da görevin kendisine nasip olduğunu aktardı.Böyle bir derece ile ödüllendirildiği için heyecanlı olduğunu dile getiren Kılıç, her öğretmenin hayal ettiği bir duyguyu yaşadığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Kızıltepe Elazığ Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title