Haberler

Kürt Kızların Peşmerge Sevgisi

Güncelleme:

Kuzey Irak'tan hava ve kara yoluyla iki koldan Türkiye'ye giren yaklaşık 150 kişilik Peşmerge güçleri, ağır silahlarıyla birlikte Şanlıurfa'ya ulaştı. İki Peşmerge grubu Suruç'ta bir araya geldi.

6 SAATLİK YOL 16 SAAT SÜRDÜ

Habur'dan Şırnak'a giriş yapan Peşmerge konvoyu, 6 saatlik Habur-Suruç yolunu 16 saatte kat etti. İlk olarak bu sabah peşmerge yetkililerinden oluşan 10 kişilik bir grup Kobani'ye geçti. Peşmerge yetkililerinin, YPG yetkilileriyle görüşeceği kaydedildi. Bu görüşmede Peşmerge'nin girişi ve silahların sevki netleştirilecek.

DAVULLU ZURNALI GEÇİŞ

Öte yandan Peşmergelerin geçişi şova dönüştürüldü. Peşmerge konvoyu Habur Sınır Kapısı'ndaki işlemlerin tamamlanmasından sonra saat 05.45 sıralarında Türkiye'ye girdi. Yaklaşık 150 kişilik grup, peşmergeleri ellerinde Kürt bayraklarıyla sevgi gösterileriyle karşıladı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDEYDİ

Konvoy, polisin sıkı güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa'ya doğru hareket etti. Konvoy, Şırnak'ın Silopi ilçesi içine girmeden tamamlanmayan çevreyolu güzergahından geçiş yaptı. Peşmerge konvoyu, İpekyolu üzerinden Şırnak'ın Silopi, Cizre, Mardin Nusaybin, Kızıltepe ilçelerinden geçerek Şanlıurfa'ya ilerledi.

Kovnoyun Mardin'den geçişi sırasında halkın yoğun ilgi gösterirken bazı genç kızların araçlara tırmanarak peşmergelerle poz vermesi dikkat çekti.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şanlıurfa Türkiye Şırnak Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (355)

türkiye cumhuriyeti:

40 yıllık teröristler peşmerge mi oldu haber yaparken yumuşatmaya çalışmayın isimleri terörist teröristtir .

106
27
yanıtYanıtla
Diyarbakır''lı Zaza:

Ben bir zaza olarak, bizi Kürt toplumunun parçası göstermeye çalışanlardan nefret ediyorum ki bu yalandır, tarihimizi bir inceleyin. Bu Türk''ler bize ne kötülük yaptı be bre hainler. Benim babam 300 lira yaşlı aylığı alıyor. Yeğenlerimin hepsi okula gittiği için para yardımı alıyor. Hepsinin yeşil kartı ona keza var. Ben Batıda devlet dairesinde çalışıyorum, bana kimse zaza deyip ayrım yapıpdevlet işine almamazlık ta yapmadı. Yani Nankörsünüz pis mahluklar nankör. Allah kafirlerle işbirliği yapan, ülkesine hıyanet eden ne kadar kürt yada benim ırkdaşım zaza varsa onlarımahvetsin inşallah.

117
10
yanıtYanıtla
Malatyalı can:

Bende bir kürdüm, ama ben bu doğu kürtleri gibi kendi askerini taşlıyan elin sırtlan kılklı peşmergemi peşkir altımı alkışlayan vatan haini bir kürt değilim. Elhamdulillah ben muslüman kürt asıllı bir TürkiyeCumhuriyetinin vatan berver vatan daşıyım. hiç bir zaman kendi devletine milletine askerine polisine karşı hain olmadım olmamda.

92
8
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Sen ve senin gibi düşünenler başımızın tacıdır, hangimiz ayrım yaptık, hangimiz lokmamızı bölüşmek istemedik. . ?Aklın yolu birdir önemli olan bu ülkeye sahip çıkmaktır, koca yüreğinle sesli düşündüğün için binlerce kez teşekür ediyorum, bizler böyle düşündüğümüz sürece bu ülkeyi yıkmak isteyen ABD UŞAKLARI kahrolacaklardır.

yanıt0
yanıt0
hakikat:

sen hiç bir zaman kürd olamazsın yüz yıllardır kürdlere yapılan zülme karşılık hala türklüğü savunuyorsan sana ne diyeyim 2. sınıf insan olarak sen yaşamaya devam et

yanıt0
yanıt0
sngl kaya:

t. c cumhurıyetı ayırm yapmadı diyosunuz ulan sırf doğulu diye gardiyanlık mülakatından elenen benım dayımdı. sırf kürt diye kızlarının evlılıklerıne engel aıleler var.

yanıt0
yanıt0
tiplere bak:

sınır açılsın bunlarda oraya gitsin yol parasını ben karşılayacam

85
9
yanıtYanıtla
SVS:

TERBİYESİZLER ELİN ASKERLERİNE SEVGİ KENDİ ASKERLERİNE KURŞUN BU ÜLKENİN HİÇBİRŞEYİNİ HAK ETMİYORSUNUZ

76
12
yanıtYanıtla
BISMILLI:

bunlari gördukce isidi daha cok sevmeye basladim nankör soysuzlari

71
14
yanıtYanıtla
TÜRK:

Ne Mutlu Türküm İnsanım Müslümanım Diyene

71
14
yanıtYanıtla
Tüm 355 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title