Haberler

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Atanan Şişman Midyat'a Veda Etti

Mardin’in Midyat ilçesinde 2 yıldır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Midyat’taki okul idareci ve öğretmenlere veda etti.

Mardin'in Midyat ilçesinde 2 yıldır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Midyat'taki okul idareci ve öğretmenlere veda etti.

Geçtiğimiz günlerde Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'un Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasının ardından boşalan yerine, Midyat İlçe Mili Eğitim Müdürü İbrahim Şişman atandı.

Hükümet Konağı salonunda düzenlenen programla uğurlanan Şişman, Mardin'in eğitim alanında yükselen bir grafiğinin olduğunu söyledi. Şişman, "Bir ekip ruhu oluştu, bu ekip ruhunu devam ettirmemiz lazım. Mardin'deki bütün merkez ve ilçelerdeki bütün eğitim kurumlarında çalışan 11 bin eğitim çalışanı ile bir ekibiz. Elimizden geldiği kadar biz ileriye gideceğiz. Geriye gitmemeye herhangi bir düşüncemiz yok. İlimizin bütün öğretmen ve idarecilerine elimizden geldiğince sonuna kadar omuz omuza Mardin'in eğitim çıtasını daha yükseklere taşımak için çalışacağız. Eğitim ve öğretimdeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak için çalışacağız. Okul ve derslik sayısını arttırmak başta olmak üzere, eksiklikleri gidermek, öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin huzurlu bir şekilde çalışmalarını sürdürmelerini sağlamak konusunda hep birlikte gayreti göstereceğiz Allah bu konuda yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman Midyat'tan ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mevlüt Kuntoğlu Midyat Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title