Haberler

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'nde Devir Teslim

Mardin Emniyet Müdürlüğüne atanan Pekcan, görevine başladı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Lütfullah Uğur Pekcan, "Bu memleket hepimizin. Bu memlekette yaşayan her dilden her dinden insan bu toprakların ortak değeridir" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın atama kararıyla Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Pekcan, Mardin Polis Evi'nde düzenlenen devir teslim töreni ve veda yemeğinin ardından görevine başladı

Yemekte konuşan Pekcan, Mardin halkına hizmet etmenin kendisini mutlu edeceğini söyledi.

"Bu memleket hepimizin. Bu memlekette yaşayan her dilden her dinden insan bu toprakların ortak değeridir." diyen Pekcan, güzel olanın ülke içinde geçmişte yaşanıldığı gibi bir arada kardeşçe yaşamak olduğunu kaydetti.

Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Mehmet Şahin ise, yeni görevinde de ellerinden geldiği kadar sağa sola bakmadan çalışacaklarını kaydetti.

Görev yaptığı süre içerisinde Mardin'de hiç şehit vermediği için mutlu olduğunu söyleyen Şahin, "Çalıştığım dönem içerisinde en çok sevindiğim konulardan birisi de çok şükür hiçbir şehit vermeden hiçbir kayıp vermeden aşağı yukarı 1 seneyi geçirmiş oluyoruz. Bu da son derece benim için memnuniyet verici bir durumdur" ifadlerini kullandı.

Pekcan, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Şahin'e plaket verdi. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Mardin Yerel Haberler

title