Haberler

10 Gün Önce 3 Askerin Şehit Olduğu Mardin-Diyarbakır Yolunda Faciadan Dönüldü

Güncelleme:

Diyarbakır'da 10 gün önce 3 askerin şehit olduğu bölgede yola döşenen EYP kontrollü imha edildi. Yol trafiğe kapatıldı, 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Halk PKK'ya tepki gösterdi.

Mardin-Diyarbakır kara yolunun 25'inci kilometresinde PKK'lılar tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı, ihbar üzerine bulunarak kontrollü imha edildi.

YOLA PATLAYICI TUZAKLAMIŞLAR

İhbar üzerine Mardin-Diyarbakır kara yolunun 25'inci kilometresinde bulunan Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultan Şeyhmus köyü yakınlarında PKK'lıların yola tuzakladığı el yapımı patlayıcı güvenlik güçlerinin yaptığı kısa çalışma ardından tespit edildi. Jandarma ekipleri, ihbar yapılan bölgeye gelerek güvenlik önlemi aldıktan sonra yolu iki yönlü trafiğe kapattı.


2 KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU

Yolun kapalı olmasından dolayı, iki yönde yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Yolun kapanmasından dolayı Diyarbakır Havalimanı'nı kullanacak olan bazı kişiler uçak seferlerini kaçırdığı için yola el yapımı patlayıcı tuzaklayan PKK'ya tepki gösterdi.


FACİADAN DÖNÜLDÜ

Çevrede güvenlik önlemi alındıktan sonra sevk edilen bomba imha uzmanları, el yapımı patlayıcıyı kontrollü patlatarak imha etti. İmha sonrası Mardin-Diyarbakır kara yolu yeniden kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. El yapımı patlayıcının imha edildiği yerde, 10 gün önce de bir patlama olmuş ve 3 asker şehit olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mazıdağı Mardin PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
title