Haberler

Mardin'deki Terör Saldırısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin mahallesinden genel görüntüler Türk bayraklarının asılması görüntüleri Şehit evine taziye ziyareti görüntüleri Şehit babasının konuşması Şehit annesinin konuşması Mardin'deki terör saldırısı Dargeçit ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çelik'in Manisa'daki anne ve babasına acı haber verildi Baba Çelik: "Bende 2 tane daha oğlan var. Bu teröristlerin kökünü kazımak istiyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin mahallesinden genel görüntüler

Türk bayraklarının asılması görüntüleri

Şehit evine taziye ziyareti görüntüleri

Şehit babasının konuşması

Şehit annesinin konuşması Mardin'deki terör saldırısı

Dargeçit ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çelik'in Manisa'daki anne ve babasına acı haber verildi

Baba Çelik:

"Bende 2 tane daha oğlan var. Bu teröristlerin kökünü kazımak istiyorum. Kendim dahi giderim savaşa, vatan sağ olsun"

Mardin'in Dargeçit ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Abdülkadir Çelik'in Manisa'nın Demirci ilçesindeki babaevinde yas var.

Şehit Çelik'in (37) Doğanpınar Mahallesi'ndeki baba ocağına gelen Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Selim Kasacı, evdekilere acı haberi verdi.

Oğullarının şehadet haberini alan anne Fatma ve baba Hamit Çelik, gözyaşlarına hakim olamadı. Mahalle sakinleri ve yakınları, Çelik ailesine destek olmak için şehidin babaevine akın etti, sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Baba Hamit Çelik, şehit oğluyla bir hafta önce görüştüğünü belirterek, "Bende 2 tane daha oğlan var. Bu teröristlerin kökünü kazımak istiyorum. Kendim dahi giderim savaşa. Vatan sağ olsun" diye konuştu.

Şehit düşen oğluyla dün telefon görüşmesi yaptığını söyleyen anne Fatma Çelik de "2 yavrumu yetim koydular" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit Jandarma Astsubay Çelik'in eşi Kezban, çocukları Efe (5) ve Zeynep (3) ile Mardin'de kaldığı, 5 ay önce mahalleye gelerek baba ocağını ziyaret ettiği öğrenildi.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker şehit olmuş, 8 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Çelik Dargeçit Mardin Politika Güncel Haberler

title