Haberler

Mardin'deki 7 Ilçede Gözaltına Alınan 32 Kişi Adliyeye Sevkedildi

Mardin'deki 7 ilçede gözaltına alınan 32 kişi adliyeye sevkedildiMARDİN'e bağlı 7 ilçede yaklaşık 20 gün önce eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 32 kişi kişi, emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevkedildi.

Mardin'deki 7 ilçede gözaltına alınan 32 kişi adliyeye sevkedildi

MARDİN'e bağlı 7 ilçede yaklaşık 20 gün önce eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 32 kişi kişi, emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevkedildi.

Merkez Artuklu, Dargeçit, Mazıdağı, Midyat, Nusaybin, Ömerli ve Savur olmak üzere 7 ilçede, belediye başkanlıklarına atanan kayyum, adli ve idari erkan ile güvenlik güçleri ve siyasi parti temsilcilerine yönelik eylem ve saldırı gerçekleştirilebileceği ihtimali üzerine, yaklaşık 20 önce eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 kişi bugün adliyeye sevkedildi. Mardin Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz merkez ve ilçelerinde yapılan ihbarlar ile ilgili olarak görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, terör örgütü mensuplarınca önümüzdeki günlerde başta Belediye Başkanlıklarına kayyum atanan ilçelerimiz olmak üzere, adli ve idari erkana, güvenlik güçlerine, siyasi parti yöneticileri ve üyeleri ile tüm kamu kurum kuruluşlarına yönelik olarak gerçekleştirilebileceği değerlendirildiğinden benzer tarzda eylemleri gerçekleştirebilecek PKK/KCK teror orgutunun YPS yapilanmasi icerisinde milis/isbirlikci faaliyet yuruten kesif ve istihbarat calismalari yaptiklari degerlendirilen 19.11.2016 günü İlimiz Artuklu, Dargeçit, Mazıdağı, Midyat, Nusaybin, Ömerli ve Savur ilçelerimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonel çalışmalar neticesinde yakalanan 32 kişi, Cumhuriyet Sacılığı'na sevk edilmiştir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mazıdağı Dargeçit Nusaybin Midyat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title