Haberler

Mardin ve Şırnak'ta Hain Saldırılar: 5 Şehit, 8 Yaralı

Güncelleme:

Mardin'de askeri zırhlı araca yapılan bombalı saldırıda 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şırnak'ta da süren operasyonlarda 1 polis şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

Mardin'in Savur İlçesi'nde PKK'lılar yola tuzakladıkları patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Saldırıda, ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırı, Mardin'in Savur ilçesine 25 kilometre uzaklıktaki Taşlık ve Yazır köyleri arasındaki yolda bugün saat 19.30 sıralarında yapıldı. PKK'lı teröristler karayoluna tuzakladıkları bombayı, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada, araçta bulunan 4 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı. Yaralı askerler, Savur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLADI

Saldırının ardından karayolunu ulaşıma kapatan güvenlik güçleri, teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

ŞIRNAK'TA DA 1 POLİS ŞEHİT

Şırnak'ta da PKK'lı teröristlere yönelik devam eden operasyonda 1 polis memuru şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

title