Haberler

Mardin'de Yaz Spor Kurs Kayıtları

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek yaz spor kurslarının kayıtları başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek yaz spor kurslarının kayıtları başladı.

Belediye'den yapılan açıklamada, çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla yaz spor kurslarının düzenleneceği bildirildi.

8 ile 14 yaş arası çocuklara, futbol, voleybol ve basketbol olmak üzere 3 dalda eğtiim verileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şuan futboldan 25, voleyboldan 15 ve basketboldan 20 olmak üzere toplamda 60 öğrenciye kurs vermeye başlamış bulunmaktayız. Futbol çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi Artuklu İtfaiye Grup Amirliği halı sahasında haftanın Pazartesi ve Çarşamba günlerin de yaparken voleybol, basketbol çalışmalarını ise haftanın Salı, Perşembe ve Cuma günlerinde İMKB Lisesi spor salonunda yapmaktayız. Bu kursları çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoymak, yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız gibi kursların sonunda da yetenekli öğrencileri kuracağımız Mardin Büyükşehir Belediye Spor'un alt yapısına almayı düşünüyoruz"

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title