Haberler

Mardin'de Temizlik Kampanyası

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Belediyesi zabıta ekipleri, başlatılan temizlik kampanyası kapsamında esnaf ile apartmanların yönetici ve görevlilerine uyarıda bulundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Belediyesi zabıta ekipleri, başlatılan temizlik kampanyası kapsamında esnaf ile apartmanların yönetici ve görevlilerine uyarıda bulundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Hasan Çakı ve Artuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Selahattin Karaboğa,   koordinasyonundaki zabıta ekipleri 19.00 ile 05.00 saatleri arasında sokağa çöp bırakılmaması yönünde uyarılarda bulunuyor.

Çakı, yaptığı açıklamada, temizlik konusunda herkesten duyarlılık beklediklerini dile getirerek, kampanyaya destek verilmesini istedi.

Temizlik işçilerinin çabasının tek başına yeterli olmayacağını vurgulayan Çakı, bu kapsamda bina yöneticisi ve görevlilerinin yanı sıra esnafın da kampanyayı desteklemesi halinde il ve ilçenin daha temiz bir görünüme kavuşacağını söyledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title