Haberler

Mardin'de Operasyon: 1 Terörist Ölü Ele Geçirildi

Mardin'in Derik İlçesi'nde Güvenlik Güçlerinin Bir Eve Düzenlediği Operasyonda Terör Örgütü PKK Militanı 1 Teröristin Ölü Olarak Ele Geçirildiği Bildirildi.

Mardin'in Derik İlçesi'nde güvenlik güçlerinin bir eve düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK militanı 1 teröristin ölü olarak ele geçirildiği bildirilirken, ölen teröristin Dargeçit İlçesi'nin DTP'li belediye başkanının oğlu olduğu iddia edildi.

Vali Mehmet Kılıçlar yaptığı açıklamada, bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerinin Derik İlçesi Dağ Mahallesi'ndeki bir evde terör örgütü PKK militanı olduğu belirlenen kişiye ihtarda bulunduğunu, ancak şahsın ihtarlara uymayarak ateş açması üzerine çıkan çatışmada teröristin silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirildiğini bildirdi.

Çatışmada, terör örgütü militanının üzerinde 1 adet uzun namlulu silah ve el bombası ele geçirildiğini açıklayan Vali Kılıçlar, teröristin uzun yıllardır dağda bulunan, Dargeçit'in DTP'li Belediye Başkanı Süleyman Anık'ın oğlu Haysem Anık olduğu bilgisini ise araştırdıklarını kaydetti.

(MNG-EST-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title