Haberler

Mardin'de Okullara Kar Tatili (2)

Kar ETKİSİNİ SÜDÜRÜYOR Mardin il merkezinde ilk ve orta dereceli okullar ile Artuklu Üniversitesi'nin bugün tatil edilmesini neden olan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Kar ETKİSİNİ SÜDÜRÜYOR

Mardin il merkezinde ilk ve orta dereceli okullar ile Artuklu Üniversitesi'nin bugün tatil edilmesini neden olan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel bugün idari izinli sayıldı. Kent merkezinde kar kalınlığı 10 santime ulaşırken, tarihi binalar da beyaza bürünürken, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kent merkezinde zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçların bazıları yollarda kaldı. Belediye ekipleri yollarda tuzlama çalışmasında bulundu.

Mardin'in Artuklu, Ömerli, Savur ve Midyat ilçelerini de etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bu ilçelere bağlı 50 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı yolların açılması içi ekipler çalışmalarını sürdürüyor. - Yağışı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title