Haberler

Mardin'de Mahalle Girişinde Pusu: 4 Yaralı

Güncelleme:

Mardin'in Ömerli İlçesi'nde bir araca, pusu kurularak uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda aracın içinde bulunan 4 kişi yaralandı.

Mardin'in Ömerli İlçesi'ne 25 kilometre uzaklıktaki Kayadere Mahallesi'nde bugün akşam saatlerinde, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından, içerisinde Hamdin Güven, Edip Güven, Felemez Akgül ve Selanik Akgül'ün bulunduğu 47 KK 714 plakalı araca uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda araçta bulunan 4 kişi vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar, Ömerli ve Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAÇAN SALDIRGANLAR ARANIYOR

Jandarma ekipleri, Kayadere Mahallesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Köyün girişinde oluşturulan güvenlik noktası ile giriş çıkışlar, güvenlik güçleri tarafından kontrol altına alınırken, silahlı kavgayı başlattığı ileri sürülen Güven Ailesi'ne ait evlerde de jandarma bir taşkınlık yaşanmasın diye sıkı önlem aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kaçan saldırganların yakalanması için de çalışma başlatıldı.



4 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Kayadere Mahallesi'nde 3 Temmuz 2014'te Güven, Akgül ve Budak aileleri arasında husumetten dolayı silahlı kavga çıkmış, kavgaya taraf olan ailelerin birbirlerine ve evlerine uzun namlulu silahlarla ve tabancalarla ateş açması sonucu Ahmet Budak, Fidan Budak ve İzzettin Budak ile Celil Demirkıran hayatını kaybetmiş, 27 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Budak Ömerli Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

gerçekMobil-ANDROID:

bu saldırıyı pkk yapmıştır..sebebide haraç vermemedir..

22
12
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

OYLAR HUDAPARA....BU PİSLİKLERİ HUDAPAR İNANİN TEMİZLER.....

15
11
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

BU ASKERLERİN BU PİS HAİN KROLARDAN ÇEKTİĞİ NEDİR KARDEŞİM.....

16
10
yanıtYanıtla
inek cobani:

mardin kapii sen oluuur le le, pordon, , , mardin kapi teror olur lo looo

8
17
yanıtYanıtla
lolmobilWeb@haberler.com:

Çözüm süreci zarar görmesin

17
7
yanıtYanıtla
siz:

vatan hainleri ve kalleşler

11
9
yanıtYanıtla
yakında:

ben doguluyum tayıp polısın elını kolunu bagladı pkk haraç alıyor çarsıda polıs cıt dıyemıyor resmen başkanlık sısıtemınde teslım edecek o zaman akp lıler dıcek kkı kesin tayıp bısey bılıyordur ondan teslım etti yıne alkışlıcaklar

12
6
yanıtYanıtla
asil kürtMobil-ANDROID:

hudA par artik bu ise el atmistir adamlar cok taviz verdi sanirim artik vermezler bizde her sekilde onlarin arkasindayiz nede olsa helal sut emmis muslumandirlar dillerde allahu ekber dusmez bu cografyDa haydin insallah allahu ekber diyorum bende

12
5
yanıtYanıtla
kürt:

hüdapar şeytanın ta kendisidir. hüdapar yapmıştır ve bu işid de bu lanetlerın devamıdır.

yanıt2
yanıt9
esmobilWeb@haberler.com:

Kürtler türklerin vücutta bir uzvu türklerde kürtlerin kafası olursa ikisinden sağlam bir adam çıkar

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title