Haberler

Mardin'de Doç. Dr. Hakan Çoksüer'e Yoğun İlgi

Sivil Toplum Kuruluşları’nda (STK) yaptığı faaliyetler, akademi ve tıp dünyasındaki çalışmalarıyla bir çok aday adayından farklı bir profil çizen Doç. Dr. Hakan Çoksüer’in Ak Parti’den Mardin milletvekili aday adaylığı bir çok STK, kanaat önderleri ve Mardinlililer tarafından ilgi ve destekle karşılandı.

Sivil Toplum Kuruluşları'nda (STK) yaptığı faaliyetler, akademi ve tıp dünyasındaki çalışmalarıyla bir çok aday adayından farklı bir profil çizen Doç. Dr. Hakan Çoksüer'in Ak Parti'den Mardin milletvekili aday adaylığı bir çok STK, kanaat önderleri ve Mardinlililer tarafından ilgi ve destekle karşılandı.

Yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi ile karşılanan Doç. Dr. Çöksüer; Mardin'i en güzel şekilde temsil edeceğine ve halkın teveccühlerine mazhar olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Mardin için çalışan tüm kesimlerle işbirliği içerisinde olacaklarını ve Mardin'in potansiyeli olan her alanda marka şehir olması için çaba sarf edeceklerini ifade eden Doç. Dr. Çoksüer, şehrin tüm ihtiyaçlarını bildiklerini ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm ve çalışma stratejileri oluşturduklarını belirtti. Gittiği her yerde ilgi ve alakayla karşılanmış olmaktan mutluluk ve onur duyduğunu dile getiren Doç. Dr. Çoksüer, "AK Parti ülkemiz için istikrar ve ilerleme demektir. Ak Parti ülke düzeyinde, bölgesel ve Mardin özelinde yürüttüğü tüm politikaları doğru buluyor ve destekliyorum. Bu noktada akademik ve sivil toplum tecrübemle söz konusu politikalara katkı sağlamak ve halkımıza hizmet etmek amaçlarıyla başarılı siyaset sürecimizde yer almak konusundaki arzumu bir kez de tüm Mardin halkımıza açıklıyorum. Yıllardır yaptığım sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalar, akademik faaliyetler ve ülkemizin en önemli gündeminden biri olan çözüm sürecinde siyasi çalışmalara sağladığım katkılarla edindiğim deneyimi ve birikimi Mardin için kullanmaktan büyük bir onur duyacağım. İnşallah geçmiş yıllarda yürüttüğümüz çalışmalarımızdan aldığımız deneyimle daha güzel projelere ve çalışmalara burada bulunan kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, teşkilatımız ve bu çalışmaların en güzelini hak eden Mardinlilerimizle birlikte devam edeceğiz" dedi.

"MARDİN BÖLGENİN TURİZMİNİN MARKASIDIR"

Mardin için projelerinin olduğunu dile getiren Doç. Dr. Çoksüer, "Mardin kültür ve inanç turizminde nasıl bir marka şehirse tıp ve sağlık dünyasında edindiğim deneyimle Mardin'in sağlık-medikal turizmde de bölgenin ve yakın coğrafyamızın sağlık üssü olması için çaba sarf edeceğiz. Sağlık Bakanlığı ve hükümetimiz ile birlikte Mardin'in sağlıkta marka kent olması adına çok büyük gayret içerisinde olacağım. Ayrıca Mardin'in eğitimde daha ileri seviyelere gelmesi, engelli kardeşlerimize her türlü imkanın ulaştırılması, kadınlarımız iş gücüne katlımı başta olmak üzere karşılaştığı sorunları minimize etmek için tüm kesimlerle el ele çalışacağız. Mardin sadece bölgenin ve ülkemizin değil, dünyanın en seçkin turizm destinasyonu ve kültür, inanç ve sanat şehri olması adına tanıtım ve markalaşma çalışmalarını her zaman en yakın takipçisi ve çalışanı olacağım" diye konuştu.

Ak Parti Mardin milletvekili aday adayı olan Doç. Dr. Hakan Çoksüer, seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de bulunan İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şubesi, Mardin'de bulunan engelli derneklerini ziyaret ederek, Mardin için yapmayı düşündüğü projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title