Haberler

Mardin'de 4 Avukat Tutuklandı

MARDİN'de görevden alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün de tutuklandığı terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 avukat, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

MARDİN'de görevden alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün de tutuklandığı terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 avukat, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk'ün de tutuklandığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Büyükşehir Belediyesi avukatlığını da yapan 4 avukat, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından dün gece geç saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifade veren Mardin Barosu'na bağlı Feyzi Adsız, Seher Acay, Mahmut Bingül ve Ziya Bağı daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Hakime ifade veren 4 avukat, 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanarak Mardin E Tipi Cezaevi'ne konuldu. - Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Türk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title