Haberler

Marco Reus, Hapse Girme Cezasıyla Karşı Karşıya

Güncelleme:

Borussia Dortmund'un 25 yaşındaki yıldızı Marco Reus, ehliyetsiz araç kullanmaktan hapis cezası tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Bundesliga'da teknik direktör Jurgen Klopp'un sezon sonunda ayrılacağını duyurduğu Borussia Dortmund, takımın yıldız ismi Marco Reus'un tutuklanma ihtimali ile bir kez daha sarsıldı.

Alman basınında çıkan haberlere göre, Aralık 2014'te ehliyeti olmamasına rağmen araba kullanırken yakalanan Reus, 540 bin Euro gibi bir cezaya tabi tutulmuştu. Alman yasalarına göre trafik cezalarına o oyuncunun maaşına göre bir ceza verilirken, Reus'a böyle yüksek miktarda para cezası kesilmesinin sebebi olarak bu gösterilmişti.

USLANMADI, YİNE YAKALANDI

Marco Reus bu olayların ardından dün yine ehliyeti olmadan araba kullanırken polise yakalandı. Ceza almasına rağmen birçok kez sürücü koltuğuna geçen Reus, üst üste aynı suçu işlediği için bu sefer hapis cezasına çarptırılabilir.

Ehliyeti olmamasına karşın lüks arabalara tutkusuyla bilinen Marco Reus'un birden fazla spor otomobili ve jeep sahibi olduğu biliniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Jurgen Klopp Marco Reus Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

CumaliMobil-IOS:

Birden fazla araba duyan da 20 tane zanneder 2 tane arabasi var birini kardesi sürer birini kendisi

0
1
yanıtYanıtla
yazar:

paran olsa ne yazar adam olmadiktan sonra kibda ile baktimiz adamlara bak para biter ama insanlik bitmez insan olana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title