Haberler

    Marco Reus, Barcelona'dan Gelen Teklifi Reddetti

    Güncelleme:

    Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus, Barcelona'nın teklifini reddetti. Menajeri, "Planlarımızı Bayern Münih'e göre yaptık ve onlara söz verdik." dedi.

    Barcelona'ya FIFA tarafından verilen transfer yasağının ardından Katalan kulübü uzun vadeli tranferler düşünerek kadro kalitesini korumayı amaçlıyor.

    BARCELONA'NIN TEKLİFİNE RET!

    İspanya'da Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Barcelona, transfer yasağının VAS tarafından onaylanması durumunda 1 yıl boyunca transfer yapamayacak. Bu süreçte kadro kalitesini korumak isteyen Katalanlar, Borussia Dortmund'lu Marco Reus'u transfer etmek için oyuncunun temsilcisiyle temas kurdu. Ancak olumsuz yanıt aldı.

    REUS'UN MENAJERİ: BAYERN MÜNİH'E SÖZ VERDİK

    Her ne kadar ortada resmi bir anlaşma olmasa da Reus'un temsilcisi oyuncunun gelecek planlarını Bayern Münih'te yaptığını ve Alman kulübüne söz verildiğini söyledi. Marco Reus'un Bayern'le anlaşması halinde geçtiğimiz yıldan takım arkadaşları olan ve bu transfer döneminde Münih'le sözleşme imzalayan Lewandowski ve Götze ile de yeniden aynı takımda mücadele edecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bayern Münih Marco Reus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title