Haberler

Marcelo: "Formayı Hak Ediyoruz"

Beşiktaş’ın yeni transferi Marcelo Guedes, Ersan Gülüm’ün ayrılmasının ardından hem Alexis’in hem de kendisinin ilk 11’de oynayacak durumda olduklarını belirterek, “Hocamızın seçtiği oyuncu oynayacak” dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo Guedes, Ersan Gülüm'ün ayrılmasının ardından hem Alexis'in hem de kendisinin ilk 11'de oynayacak durumda olduklarını belirterek, "Hocamızın seçtiği oyuncu oynayacak" dedi.

Ocak ayı transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'dan transfer edilen Marcelo Guedes açıklamalarda bulundu.

Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Brezilyalı stoper, "Bu sıcak karşılama için bütün kulübe ve taraftarlara teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyi yapıp Beşiktaş ile varabileceğim en yüksek noktalara varmak için çabalayacağım" ifadesini kullandı.

Ersan Gülüm'ün takımdan ayrılmasının ardından hem Alexis'in hem de kendisinin ilk 11'de oynayacak durumda olup olmadıkları ile alakalı gelen bir soru üzerine Marcelo Guedes, "İnan ikimizde oynamaya hazırız. İkimizde formayı hak ediyoruz. Hocamızın seçtiği oyuncu oynayacak. Biz takımla çok vakit geçirip, takımla konuşup, takımın nasıl oynadığı bilgisini almaya çalışıyoruz. Bunların doğrultusunda adaptasyonumuz en yakın zamanda gerçekleşmiş olacak" diye yanıtladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ersan Gülüm Hannover Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title