Haberler

Maratonda Topbaş ve Türkmen'den Selfie Çılgınlığı

Güncelleme:

İstanbul Maratonu'na katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, boğaz köprüsü üzerinde selfie çekti.

36'ncı Vodafone İstanbul Maratonu'na katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, boğaz köprüsü üzerinde selfie çekti.

Türkiye'de ki en büyük spor organizasyonlarından olan 36'ncı Vodafone İstanbul Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Startını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın verdiği maratona katılan sporseverler, Boğaziçi Köprüsü'nde çeşitli etkinlikler yaparak eğlenceli dakikalar yaşadı. Maratonda son ayların modası olan Selfie ise unutulmadı. Etkinliğe katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de boğaz köprüsü üzerinde selfie çekmeyi ihmal etmedi. Eşofmanlarını ve spor ayakkabılarını giyerek maratona gelen Topbaş ve Türkmen, köprüdeki kalabalığı arkalarına alarak selfie çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hilmi Türkmen Kadir Topbaş İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title