Haberler

    Maral Büyüksaraç Tatilini Ailesiyle Birlikte Yaptı!

    1.83 boyundaki,esmer yakıcı teni ve düzgün fiziğiyle oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerleyen 18 yaşındaki Maral Büyüksaraç, ailesiyle tatilini sürdürürken aktif olarak kullandığı instagram hesabından da bu sabah tatilinden bir fotoğraf paylaştı.

    1.83 boyundaki,esmer yakıcı teni ve düzgün fiziğiyle oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerleyen 18 yaşındaki Maral Büyüksaraç, ailesiyle tatilini sürdürürken aktif olarak kullandığı instagram hesabından da bu sabah tatilinden bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafının paylaşırken ' Bodrum'da uyandık, karikatür sayfalarıyla, acı kahvemle Bodrum'lular ailesi olarak günaydın'notunu paylaşırken, Suruç ve Adıyaman katliamını için de, Fidanlarımızı yok edenleri kınıyorum. Tanrı onları affetmeyecek diyerek  tepki gösterdi. Büyük iri gözleri,kapkara uzun dalgalı saçlarıyla Türkan Şoray'a benzetilen ve Minti Minti tiyatro oyunuyla turneye hazırlandıklarını belirten Maral Büyüksaraç twitter hesabından sosyal sorumluluklarını yerine getirerek ülkede ki olaylarla ilgil yorumlarıylada dikkat çetmeyi sürdürüyor.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Maral Büyüksaraç Adıyaman Bodrum Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title