Haberler

Maradona: Messi Lider Kişiliğe Sahip Değil

Güncelleme:

Arjantinli efsane Diego Maradona, vatandaşı Lionel Messi'yi eleştirdi ve onun liderlik için yeterli kişiliğe sahip olmadığını dile getirdi.

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, yıldız oyuncu Lionel Messi'nin liderlik vasıflarını taşıyacak karakterde olmadığını söyledi. Fransa'da Pele ile buluşan Arjantinli idol, "O iyi birisi; ama kişiliği yok. Lider olmak için yeterli karakteri yok" ifadelerini kullandı.

PELE DE HAK VERDİ

Bu lafların üzerine Pele araya girerek, "Anladım, bizim eski zamanlarımızdaki gibi değil. 70'lerde Rivellino, Gerson ve Tostao gibi oyuncularımız vardı" dedi.

FİNALLERİ KAYBETTİ

Lionel Messi, Arjantin ile birlikte 2 Copa America finali ve bir Dünya Kupası finali kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Fransa Pele Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

10 numara lider olmali:

kendisinde var veya yok adam dogru konusmus!! ronaldi takimin lideri, zidane öyleydi, hagi öyleydi. messi cok iyi oyuncu ama liderlik vasiflari yok. neden sinirleniyorsunuz :))

10
1
yanıtYanıtla
neno:

barca ile 4 samp. ligi kazanmis, , 7, 8 kere sampiyon olmus, , , arjantin ile dünya kupasi finali oynamis adam (kupayida higuain ve agüero gibi mallar sayesinde kazanamadilar), , , maradona ve pele nin oynadigi zamanlar tas devri zamanlari, , , KISKANIYOR BU BUNAKLAR ADAMLARI

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title