Haberler

    Maqro Gayrimenkul Yatırımcısını Tiflis'e Çekiyor

    Tiflis'te 351 konuttan oluşan proje, hızlı kiraya verilebilen ve 8 yıl gibi sürede kendini amorti eden yatırım arayışındakileri kendisine çekti.

    Tiflis'te 351 konuttan oluşan proje, hızlı kiraya verilebilen ve 8 yıl gibi sürede kendini amorti eden yatırım arayışındakileri kendisine çekti. Şirket aynı bölgede başlayacağı çok daha büyük bir projede ise daha fazla sayıda Türk yatırımcıyı bu ülkeye çekecek. Amortisman süresini 6-7 yıla kadar indirecek olan yeni projeyi ünlü futbolcu kardeşler Arçil ve Şota tanıtacak. Belarus, Ukrayna ve Gürcistan'da iş planları olan Türk kökenli şirket Maqro Construction, geleceğine inandığı Gürcistan pazarındaki yatırımlarında hız kesmiyor.

    İlk projesinde 8 yıllık rekor amortisman süresine imza atan Maqro Construction yeni projesinde amortisman süresini 6 yıla kadar indirmeyi planlıyor. Şirket yeni projesini Türkiye'de cazip yatırım arayan yatırımcıların da beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

    YENİ PROJEYE SEVİLEN REKLAM YÜZLERİ

    Maqro'nun yeni projesini ünlü ve sevilen futbolcu ikiz kardeşler Arçil ve Şota Arveladze tanıtacaklar. Tiflis doğumlu Arçil ve Şota kardeşler, Green Diamond projesinin reklam yüzü oldular. Şirketin ilk projesi olan Green Budapest'ten ev alan futbolcu kardeşler, inşaatın kalitesi ve yaşam alanlarının konforuna hayran kaldıkları Maqro'nun yeni projesinin tanıtımında görev almayı kabul ettiler.

    İLK KONUT PROJESİ İLE FARKEDİLDİ

    Maqro'nun Gürcistan'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Green Budapest, Gürcistan Milli İstatistik Bürosu'nun verilerine göre, doğrudan yabancı yatırım projeleri arasında da ilk on sırada yer aldı. Proje sağladığı standartlar ve inşaat kalitesi ile kısa sürede fark edildi. Projenin zamanında önce ve sorunsuz tamamlanarak teslim edilmesi Maqro'nun güvenilirliğini ispatlarken, güvenlikli site içinde 3500m2 lik yeşil ve dinlenme alanları, fitness salonu, çocuk kreşi, kosuyolu, acikhava fitness alani kapalı otopark ve temizlik hizmetleri gibi ayrıcalıkları şirketi pazarda ön sıralara taşıdı.

    "YENİ PROJEYE TÜRKLERİ DAVET EDİYORUZ"

    Maqro Construction Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer, 2013 yılında bu pazara girmeye karar verdiklerini açıkladı.

    Proje Geliştirme, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer Eylül 2014'de satışları başlayan projenin satışlarının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi.

    Oğuz Kaan Karaer sözlerini şöyle sürdürdü: "Dairelerin yaklaşık yüzde 30'u yatırım amacıyla, yüzde 70'i ise ikamet amacıyla satın alınıyor. Yoğun bir yaşam tarzı olan 35-55 yaş arasındaki insanlar istikrarlı bir yatırım arayışı ile Green Budapest'i farkediyorlar. Yeşil alan, sağlıklı bir çevre, rahat bir ortam, mükemmel konum ve inşaat kalitesi için (ki bu Tiflis için gerçek bir sorun) yaşam çevrelerini değiştirmek isteyen aileler de bizim müşterilerimiz oluyor"

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Gürcistan Türkiye Ukrayna Belarus Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Nihal ve Bahar Candan davası ne oldu? Candan kardeşler tahliye edildi mi? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Brawl Stars bakım molası saat kaçta bitecek? 25 Nisan 2024 ESRA EROL İZLE #128226 Esra Erol canlı izleme linki! Erol Erol saat kaçta, ne zaman? Filozof Atakan'ın son hali! Filozof Atakan kaç yaşında, kimdir? Seçim parası ne zaman yatacak? Seçim ücretleri ne zaman yatacak? 31 Mart Seçim ücretleri ne zaman yatırılacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title