Haberler

    Manuş Baba

    Yapmış olduğu cover çalışmalarıyla sesini duyuran Manuş Baba,24 Mart'ta Simurg Temple sahnesinde.

    Yapmış olduğu cover çalışmalarıyla sesini duyuran Manuş Baba,24 Mart'ta Simurg Temple sahnesinde...

    Manuş Baba'nın çocukluk zamanı anneannesinin kendisine küçük, güzel çocuk anlamında Manuş olarak seslenmesiyle başlayan yaşam macerası, müziği, aşkı, kültürü ve hüznü ile kendisini çok etkilediğini dile getirdiği Çingenelerin arasından gelen Manuş adıyla bir bütünlüğe kavuşuyor. Sanskritçe "insan" anlamında, "baba" ise bebekken konuşmaya başladığında ağzından çıkan ilk kelime... İnsan olmanın derin tutkusu ile başlayıp yarının güzel günlerine dair büyüyen baba figürü kendisinin müziğe başlamasında büyük etki yarattı.

    Lise yıllarında babasının kendisine aldığı gitarla müziğe ilk adımını atan Manuş Baba, bir süre gitar, şan ve müzik eğitimi için aldığı derslerden sonra 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü kazandı. 2015 yılı itibariyle Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Klasik Gitar Ana Sanat Dalı bölümünde eğitimini devam ettiriyor.

    Uzun bir süre çeşitli cover gruplarıyla çalışmalarına devam ettikten sonra, pop – rock ve deneysel tarzda kendi cover ve beste kayıtlarını kişisel web sayfalarında ve sosyal ağlarda paylaşmasıyla adını duyurdu.

    Müziğine ilgiyle yaklaşan Murat Kınay ile tanıştıktan sonra 2015 yılında albüm çalışmaları ve albüm öncesi konserleriyle müzik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

    Detaylar :

    İl : Antalya

    İlce : Merkez

    Mekan : Simurg Temple

    Mekan Adresi : Barbaros Mh., Kaleiçi No: 2

    Başlangıç Saati : 24.03.2017 22: 00: 00

    Bitiş Saati : 24.03.2017 23: 45: 00

    Kategori : Manuş Baba

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Akdeniz Üniversitesi Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title