Haberler

    Manuel Lanzini Pazartesi Günü 'Kartal' Oluyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş, River Plate'den transfer ettiği Arjantinli yıldız futbolcu Manuel Lanzini'ye Pazartesi günü kavuşuyor.

    Teknik Direktör Biliç'in tranfser listesinde yer alan , Arjantinli futbolcuyla görüşen Futbol Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları bu oyuncunun kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı.

    LANZINI'NİN BONSERVİSİ 4,5 MİLYON EURO

    Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın 2 aydır uğraş verdiği River Plate’de 10 numara giyen Manuel Lanzini’nin bonservis bedelini 9 milyon eurodan 4.5 milyon euroya düşürmeyi başararak siyah beyazlı kulübe gelmesini gerçekleştirdi. Manuel Lanzini, ekonomik olarak zor durumda olduğu bilinen River Plate kulübünün vergi ile ilgili şartları kabul ettiklerini beylirten siyah beyazlı yöneticiler bu oyuncu ile 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak.

    YALÇIN PAZARTESİ KATILACAK

    Beşiktaş yönetimi, Motta'dan sonra Kasımpaşasporlu Yalçın Ayhan ile 2 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Biliç'in alınması için ısrar ettiği Yalçın için Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen" Yalçın Ayhan'ın pürüzlerin giderilmesi halinde resmi sözleşmeyi imzalayarak pazartesi gününe kadar kampa katılabilecek" dedi

    Özen, Yalçın Ayhan konusundaki tek sıkıntının futbolcunun menajerinin Kasımpaşa'daki sözleşme şartlarının aynısını istemesi olduğunu ve bunun aşılması halinde futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalayacağını dile getirdi. Yalçın ise "Kasımpaşaspor'daki anlaşmaların aynı maddeleri içermesi halinde imzayı atacağım" dedi

    HÜRRİYET

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yalçın Ayhan River Plate Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title