Haberler

    Manu'yu Krul Kurtardı: 0-1

    Premier Lig'de ilk dördü hedefleyen Manchester United, deplasmanda Newcastle'a konuk oldu.

    Premier Lig'in 27. hafta maçında Manchester United , deplasmanda Newcastle United'ı 89. dakika golüyle 1-0 mağlup etti.

    Maça baskılı başlayan konuk takımda 15. dakikada Rooney'den pası alan Fellaini, cepheden sert vurdu. Top savunmaya takıldı. 22. dakikada ise Young'ın kullandığı kornerde Fellaini kafayı vurdu. Top yandan auta çıktı.

    35. dakikada Newcastle atağında Riviere'nin kafayla indirdiği topta Papiss Cisse gelişine vurdu. Top kaleyi bulmadı. 44. dakikada Valencia'nın sağdan etkili ortasında Fellaini kafayı vurdu. Kaleci topu çizgi üzerinde durdurdu. İlk yarı golsüz sona erdi: 0-0

    İkinci yarının başında iki takım da önemli pozisyonlar buldu. 49. dakikada Coloccini'nin kafayla indirdiği topa yakın mesafede Riviere vurdu. De Gea son anda topu çeldi. 54. dakikada ise Di Maria'dan pası alan Fellaini, hafif sağ çaprazdan etkili vurdu. Krul topu çelmeyi başardı.

    GUTIERREZ GERİ DÖNDÜ

    65. dakikada Newcastle'da Ryan Taylor'ın yerine kanseri atlatan Jonas Gutierrez oyuna girdi ve bir yıl sonra sahalara döndü.

    68. dakikada Perez'den pası alan Cisse, müsait pozisyonda şutunu çekti. Top farklı şekilde auta çıktı. 75. dakikada Ashley Young'ın ortasında Rooney kafayı vurdu. Kaleci Tim Krul bu topu da çıkardı.

    Maçın 89. dakikasında Rooney'nin pres yaptığı Krul topu uzaklaştırmak isterken hata yaptı. Sol çaprazda topu alan Young, rahat bir vuruşla boş kaleye golü attı ve skoru belirledi: 0-1

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title