Haberler

Mansur Yavaş : Ysk, Bu Seçimde Sınıfta Kalmıştır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da seçimlerin iptal edilmesi için yaptıkları başvurunun YSK tarafından reddedilmesinin ardından bugün basın toplantısı düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da seçimlerin iptal edilmesi için yaptıkları başvurunun YSK tarafından reddedilmesinin ardından bugün basın toplantısı düzenledi. Mansur Yavaş, "Yüksek Seçim Kurulu bu seçimde sınıfta kalmıştır. En büyük gerekçelerinden bir tanesi yeterli eğitimi vermemiş ve farkındaysanız Türkiye'nin her yerinde muhtarlık pusulaları zarfların içine girmiştir. Hal böyle iken YSK, seçim günü bu durumu fark etmiş öğlen vakti bütün sandık başkanlarına mesaj çekmek zorunda kalmıştır. Meja atılana kadar vatandaşlar muhtarlık pusularını oy pusularının içine koymak suretiyle oy kullanmışlardır. Bu yüzden oylarını geçersiz hale getirmişlerdir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Mansur Yavaş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title