Haberler

Sarıgül'den Mansur Yavaş'a Sürpriz Teklif

Güncelleme:

Yerel seçimlerde Ankara'da Melih Gökçek'i zorlayan Mansur Yavaş'ın, 2015 seçimlerine Sarıgül'le birlikte gireceği iddiası siyaset arenasına bomba gibi düştü.

HABERLER.com / Olgun KIZILTEPESon günlerde Şişli Belediyesi'nde yaşanan 'Tehdit' olaylarıyla gündeme gelen Mustafa Sarıgül, 2015 seçimleri için büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye Değişim Hareketi ile seçimlere gireceği öne sürülen Sarıgül, yerel seçimlerde CHP'den aday olan Mansur Yavaş'a teklif götürdü.

PAYLAŞILAMAYAN İSİM

30 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan Mansur Yavaş, siyaset arenasına geri dönmeye hazırlanıyor. İdris Naim Şahin'in Millet ve Adalet Partisi'ne katılma teklifi reddeden Yavaş'a bir teklifte Mustafa Sarıgül'den geldi. Sarıgül, Yavaş ile gizli bir görüşme gerçekleştirerek 2015 seçimleri için planlarını aktardı.

SARIGÜL'ÜN KOZU 'YAVAŞ' OLACAK

Bu görüşme sonrası kulislerde, Şişli'de yaşananlar yüzünden CHP'den kopma noktasına gelen Sarıgül'ün TDH çatısı altında 2015 seçimlerine gireceği ve en önemli kozunun da Yavaş olduğu ileri sürüldü.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Haberler.com'un CHP'ye yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Mansur Yavaş'ın Sarıgül'ün bu teklifine sıcak baktığı konuşuluyor. CHP'nin kurultay sürecinde yeni parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen Yavaş, yaptığı açıklamada "Parti Meclisi için ismim geçiyor. PM'ye girersem genel başkan yardımcısı da olabilirim. Süreci izleyip görmek istiyorum'' demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Melih Gökçek Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (76)

elazığlı:

chp mhp. akp hepsi ortaasya faşizmini yayıyorlar ama beceremiyeckler. . . YÜCE ALLAHIN İZNİ İLE. . . ALLAH KÜRDÜ KORUSN

10
176
yanıtYanıtla
tarafsizmobilWeb@haberler.com:

Abdullatif sener, Ertugrul Yalcinbayir gibi isimlerle de birlesme saglayabilirse bu olusum basariya ulasir. Sag sol ayrimi yapmayan durust insanlar lazim bu ulkeye

14
36
yanıtYanıtla
fuatmobilWeb@haberler.com:

Abdullatif Sener de katilirsa bu olusum baraji gecer..

23
25
yanıtYanıtla
Tuncay özyaşaMobil-IOS:

Topunuz tüfeğinizle gelseniz yinede yıkamazsanız AKP Allah'ın nursuzları..

22
21
yanıtYanıtla
SARU HANLI:

Benim gönlü Mansur''dan yanadır. Ama şeçmen KOKMUŞ AKP BALIĞI''dan başka kime isterse, oyunu ona versin!. . .

13
29
yanıtYanıtla
..SERHAT LI..:

MANSUR BEY AZ BİR KREDİN KALDI, ONUDA BU HIRSİZ VE MAFİYA KIRINTISI PİSLIKLE HARCAMA

33
6
yanıtYanıtla
kekemobilWeb@haberler.com:

Girin havanızi alın çıkın seçimin tek galibi yine akparti olacak tecrübe konuşacak

16
21
yanıtYanıtla
artık yeter:

ya gitsin o beypazarını yönetsin. mhp''ye chpleşiyorsun diyen adam gidip chp''den aday oldu. gerçi bizim millet dönek adamlarıçok sever. . bu seçimin tek alternatifi MHP''dir ve devletin başına devlet geçmelidir. devlet bahçeli kadar dik duran bi siyasetçi erbakan ve muhsin başkan olmuştur

19
16
yanıtYanıtla
ikizler:

CHP ve MHP kolkola. . . Yok aslında farkınız. . .

16
19
yanıtYanıtla
ozan:

Mansur bey parelelcilerden izin aldın mı?Yoksa kaseti fırına sürerler ha

11
24
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title