Haberler

Mansur Yavaş Helallik İstedi

Güncelleme:

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak kıl payı yarışı kaybeden Mansur Yavaş, "Ankaralılardan helallik istiyorum." dedi.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak kıl payı yarışı kaybeden Mansur Yavaş, twitter hesabından bir mektup paylaştı. Mansur Yavaş'ın kendi imzasıyla paylaştığı ve "Ankara Sevdalılarına" başlığındaki mektubu şöyle:

"HEPİNİZE MÜTEŞEKKİRİM"

"Değerli Ankaralılar, kıymet veren gönüllüler; Aylar süren yoğun bir seçim kampanyasını birlikte yaşadık. İlçelerde, köylerde mitingler yaptık. Dernekler, vakıflar ve esnaf örgütleri vasıtasıyla kapalı toplantılarda birlikte olduk. Cumhuriyetimizin başkenti daha iyi yönetilsin, Ankaralılar daha mutlu yarınlara uyansın isteğiyle sizlerle birlikte tarihi bir seçim kampanyasına imza attık. "Benim Sevdam Ankara' şiarıyla çıktığımız yolda, pek çoğunuzun sevgisini, desteğini ve katkısını hep yanımda hissettim. Mütevazi imkanların getirdiği zorlukları sizin çalışkanlığınız, fedakarlığınız ve şevkinizle aştık. Bundan dolayı hepinize müteşekkirim. Sizlerin gayretleri, özverisi ve motivasyonu olmasaydı bu kampanya hiçbir zaman bu kadar başarılı olamazdı.

"BİR MUCİZE"

Her siyasi görüşten tüm Ankaralıların aynı amaç için bir araya gelmesi adeta tüm önyargıları yok etmiş, ortak idealler uğruna nasıl bir araya gelinebileceğini göstermiştir. 30-40 yıllık husumet ve fikir ayrılıklarını yok etmiş ve birlikte başardığımız birlik, beraberlik, barış ve huzur ortamı Türkiye'ye örnek olup Türkiye'de hasret kaldığımız kardeşlik hukukumuzun yeniden yeşermesine vesile olacaktır ümidindeyim. Bu sonuç her başarının üzerinde olup hep birlikte gerçekleştirdiğimiz bir "Mucizedir".

"BİREYSEL BAŞVURU HAKKIMIZI KULLANACAĞIZ"

Seçim gecesi sonuçların açıklanmasından bu yana sizlere söz verdiğim gibi her birinizin verdiği oyun sonuca doğru olarak yansıması için verdiğim mücadeleye devam ediyorum. Ne yazık ki bugüne kadar başvurduğumuz mercilerden arzu ettiğimi sonucu alamadık. Ankaralıların iradesi halen tam olarak sonuca yansımadı. Bundan sonraki aşama Anayasa Mahkemesi nezdinde "bireysel başvuru' hakkımızın kullanılması olacaktır. Bizimki sadece belediye başkanlığı mücadelesi değil kirli siyaseti tasfiye etmek, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin korunduğu anlayışı hakim kılmaktır. Sizlerin ihtiyacı olan bu hedefi tutturana kadar kararlılığımızı sürdüreceğiz. Sözümüz söz.

"SEVDAMIZ MEVSİMLİK DEĞİL"

Bizim sevdamız mevsimlik değil ömürlüktür. Çünkü bizim sevdamız Türkiye'dir. Bu süreçte benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan, bana ve ekibime destek veren, gece gündüz demeden bizlerden desteğini esirgemeyen her görüşten tüm sevgili Ankaralılardan helallik istiyorum. Yüce Rabbimin bizi tekrar sizlerle yol arkadaşlığında birleştirmesi umuduyla. "Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler."

Kaynak: ANKA / Güncel

Mansur Yavaş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (77)

ASİL TÜRKserdar_kaptan@hotmail.com:

KIL PAYI MII KOMİK OLMAYIN YA OTUZBİRBİN FARK ATTI MELİH GÖKÇEK ÇOK UĞRAŞTILAR ORTALIK KARIŞTIRMAK İÇİN AMA NAFİLE HALK SEÇİMİNİ YAPMIŞ ZATEN KABULLENİP NAŞLAMAK DÜŞER BUNADA

46
26
yanıtYanıtla
DÜRÜST OLALIMTURGUT257@MYNET.COM:

ANKARADA OLSAM İNAN MANSUR BAŞKAN OYUM SENİN OLURDU.BU YAŞIMA KADAR CHP YE OYUM NASİP OLMADI AMA DEDİĞİM GİBİ ANKARA DA OLSAYDIM TEREDDÜTSÜZ OYUM SANA İDİ.NASİP...ALLAH VAR GAM YOK:

18
42
yanıtYanıtla
salim öğütsalimogut.polis@hotmail.com:

sendemi döneksin

yanıt0
yanıt0
mehmetsalas1982@hotmail.co.uk:

Allah var Gam yok tabi ama Allaha küfreden insanlara hizmet edersen Allahın varlığı insanı sıkıntıya sokabilir.Şükürler olsun ki Rabbim vardır ve küffarla ortaklık yapan herkese hesap gününde gerekeni yapacaktır.

yanıt0
yanıt0
kardelenpinolta@windowslive.com:

benim hakkım helal olsun sen yeter ki o koltuğa oturma mansur bey

23
26
yanıtYanıtla
CUMHURser_aliefe@hotmail.com:

dersimde 15.000 masum insanımızı dindarımızı katleden chp ye geçen mansur yavaşşşşş. sende yol al yavaşşşşşş yavaşşşşşşşşşş. manur yavaşşşşşş. 1938 dersimi savaş uçakalrı ile bombalayan chp den ne bekledin sen mansur yavaşşşşşşşşşş haydi yol al yavaşşşşş yavaşşşş. dün küfürler ederdin solcuya ana avrat ne oldu böyle mansurr yavaşşşşş sende yol al yavaşşş yavaş. dün bahçeli sola kayıyor diye çığırtkanlık yapan sen sonra goministte yamanan sen ne oldu sana böyle mansur yavaş. HAYDİ YOL AL YAVAŞŞŞŞ YAVAŞ...

32
16
yanıtYanıtla
VATANDAŞser_@hotmail.com:

ÇUK OTURMUŞ BOĞAZLARINA DURSUN BU MANİ MANSUR YAVAŞ HAYDİ YOL AL MANSUR YAVAŞŞŞŞŞŞ

yanıt0
yanıt0
zazaBulumen@hotmail.com:

uzun ince biryolda yım gidi yorum gündüz gece yürrüüüüü aman YAVAŞ

31
16
yanıtYanıtla
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

helal etmiyorum milleti okadar gerdiniz simdi helalik iste gececen o isi adam gibi aday olup adam gibi yarissaydiniz helal ederdim

32
15
yanıtYanıtla
ke malmicroline1907@hotmail.com:

mansurcum yavaş yavaş bi kaybol be gardaşım, 5 sene sonra görüşürüz yeni bir parti bulabilersen aday olacak.

30
17
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title