Haberler

Mansur Yavaş CHP'den Ayrılacak Mı?

Güncelleme:

Ankara'da seçimin yenilenmesi için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurduklarını belirten CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, başvurudan umutlu olduğunu söyledi. Yavaş, "CHP'den ayrılacak mısınız?" sorusuna da "Şu an öyle bir şey yok, aynen devam." yanıtını verdi.

"SON DERECE YANLIŞ BİR GÖRÜŞME"

Habertürk'e önemli açıklamalarda bulunan Yavaş, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le görüşmesini de eleştirdi. Yavaş, "Son derece yanlış bir görüşme olmuştur. Sayın Kılıç, neden Melih Gökçek'le görüşüyorsun? Bu konuda dosya geleceği aşikârken, görüşülür mü? Bu konuyla ilgili dosya gittiğinde Haşim Bey'in o toplantıya girmemesi lazım" dedi.

Yavaş'ın açıklamalarından satır başları:

YSK'YA İTİRAZ

"YSK'nın görüş bildirmemesi doğal. İtirazımızla 40-50 klasör bilgi, belge, delil sunduk. Belgeler incelenmeden karar verilmez. Biz, 6 bin 240 tutanaktaki oyların geçersiz sayılmasını talep ediyoruz. Bu, oyların yüzde 50.6'sına tekabül ediyor."

"BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

"Bu işin peşini bırakmayacağız. Eğer haksızlığa uğrarsak, o şekilde hakkımızı Türkiye'nin her yerinde arayacağız, belki siyasi arenada arayacağız."

CHP'DEN AYRILACAK MI?

"Şu an o konularda bir şey yok. Aynen devam. Seçimin sonucuna kadar siyasi konularda hiçbir şeye girmiyoruz. Belediye başkanlığı adaylığı kimliğimiz devam ediyor."

KÖŞK ADAYI OLACAK MI?

"Biz önce şu Ankara'daki seçimi bir halledelim."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Mansur Yavaş Haşim Kılıç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (34)

Erhan Papilapapila@hopa.gen.tr:

Bu adama ve CHP'ye oy veren Ülkücüleri ALLAH(C.C)'A havale ediyorum.

35
33
yanıtYanıtla
TIRT AKP!!agahturk@hotmail.com:

niye günah mı??

yanıt0
yanıt0
necmıandolor_27@hotmail.com:

Adam kendıni rezil eti adama günah değilmı şimdı.

yanıt0
yanıt0
egeliegeli@mynet.com:

Protestolarla polisine saldırsınlar dükkanlara zarar versinler. Sürekli huzursuzluk ortamı yaratmaya çalışan zihniyetle destek veren milliyetçi zihniyet yan yana olamaz!.. Olmamalı... Olursa; milliyetçi olamaz... Reyhanlıyı bombalayan; ? sol partinin aldığı yer... Uyumayın arkadaşlar...

yanıt0
yanıt0
Yakup ÇİMENycimen@gmail.com:

Kiralık adam kontratın mı bitti. Uzatmadılar mı, yazzık

37
31
yanıtYanıtla
Cenk Erdemerdeeemy@hotmail.com:

adamın efendiliği,insanlığı bu kavramlara yabancı olan akp lilere battı. Adam eskiden neyse ne, biz Chpliler sevdik bu adamı

36
20
yanıtYanıtla
Halil KAPLANhalilkaplan@yahoo.com:

Henüz seçim sonuçlarının yüzde ondördü açıklanmışken çıkıp da ''hayırlı olsun Ankara'yı kazandık'' diyen adam mı efendi oluyor.

yanıt0
yanıt0
Aslı Şekerkmoklebust@hotmail.com:

'Neden partinizi bıraktınız' diyen ülkücüye 'Öldürün bu adamı' diyen adammı efendi..Komiklikte Cem Yılmaz'la yarışınız efendim. Chp'lilerin dönek olanlara karşı bir zaafı var zati, amma biz ülkücüler affetmeyiz!

yanıt0
yanıt0
erhanyibiruk@hotmail.com:

tek kullanımlık Mansur :))

23
31
yanıtYanıtla
izmirliturgutmazlum1@hotmail.com:

Tek kullanımlık ülkücüdaş maocu mansur...

21
30
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title