Haberler

Manoel Messias'ın Menajeri: Beşiktaş ile 4 Aydır Görüşüyoruz

Güncelleme:

Beşiktaş'ın stoper bölgesi için ilgilendiği Manoel Messias'ın menajeri, "Beşiktaş, 4 aydır Manoel'i transfer için görüşmelerini sürdürüyor." dedi.

Beşiktaş'ın Cruzeiro'da oynayan Brezilyalı futbolcu Manoel Messias için transfer teklifi olduğunu menajeri duyurdu.

"SATMAYA SICAK BAKIYOR"

Cruzeiro'nun Manoel'in bonservisinin sadece %50'sine sahip olduğunu belirten Manolo'nun menajeri Neco Cirne, "Kontratında bir serbest kalma maddesi var. Bu ücretin ödenmesi gerekiyor. Paranaense'nin bu paraya, Cruzeiro'dan daha çok ihtiyacı var ve satmaya daha sıcak bakıyor." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN ÜCRETİ YÜKSELTMESİ GEREK"

Beşiktaş'ın Manoel'e ilgisinin yeni olmadığını belirten Neco Cirne, " Beşiktaş, 4 aydır Manoel'i transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Fakat, şu ana kadar Cruzeiro'nun ilgisini çeken bir teklif olmadı. Beşiktaş, Paranaense ile de görüşmelerini sürdürüyor. Manoel'in ise ayrılmak için bir ısrarı yok. Eğer, bu transfer olacaksa Beşiktaş'ın istenilen ücret düzeylerine çıkması gerekiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Brezilya basını, Manoel'in bonservisinin %50'si için serbest kalma maddesinin 18 milyon Brezilya reali (5.5 milyon dolar) civarında olduğunu yazdı. Manoel'in 3 Nisan'dan bu yana aşil tendonu sakatlığı olduğu ve 1 ay önce bu sakatlıktan çıkarak antrenmanlara başladığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Neco Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title