Haberler

Mankenlik Yıllarını Aratmadı

Güncelleme:

Bodrum müdavimlerinden Demet Şener de tatil sezonunu açan isimlerin arasında yerini aldı.

Ünlülerin çalkantılı ilişkilerine inat yıllardır beraberliklerini sürdüren Demet Şener ve İbrahim Kutluay Bodrum'da görüntülendi.

Eşi İbrahim Kutluay İstanbul'dayken çocuklarını alarak plaja inen Şener, Türkbükü'nde bulunan Divan Otel'in iskelesinden denize girdi.

İki çocuk annesi olmasına rağmen düzgün fiziği ile mankenlik yaptığı zamanki hallerini aratmayan Şener, gününün büyük bir kısmını çocuklarına ayırarak oyunlar oynadı.

Çocukları için kaplarla denizden su taşıyarak oyunlar oynayan Şener, görüntülendiğini fark edince pareosunu beline sardı.

ÖRNEK İLİŞKİLERİ GÖZ DOLDURUYOR

Gösteri dünyasına adım atan herkesin hayalidir günün birinde şöhretin doruğuna çıkmak... Ve elbette olabildiğince uzun süre orada kalmak. Bazıları bunun için hayatı bile erteler, evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı ya da yapmak istediği başka şeyleri. Ama bazıları da kalbinin sesini dinler ve şöhreti bir kenra koyup bambaşka bir hayata doğru yol alır.

Tıpkı bir zamanların Türkiye güzeli, podyumun, TV'nin ve sinemanın gözdesi Demet Şener gibi... İşte sevdiği adamın yanında olmak uğruna şöhretin parıltılı dünyasını elinin tersiyle itip evinin kadını olan, ev temizleyip dolma saran Şener'in geçmişten bugüne öyküsü tüm insanlara örnek olabilecek nitelikte.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener İstanbul Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title