Haberler

Manken Dreshaj? Dan Di Caprio? ya İnat Titanik Pozu

DÜNYACA ünlü film yıldızı Leonaro Di Caprio'nun eski sevgilisi, manken Aferdita Dreshaj, Gökova koylarında 38 dereceyi bulan sıcakta, şakıcı Bülent Serttaş'ın 'Bodrumarkısının klibinde oynadıktan sonra, denize girerek serinledi.

4)düşme TEHLİKESİ GEÇİRDİ

DÜNYACA ünlü film yıldızı Leonaro Di Caprio'nun eski sevgilisi, manken Aferdita Dreshaj, Gökova koylarında 38 dereceyi bulan sıcakta, şakıcı Bülent Serttaş'ın 'Bodrumarkısının klibinde oynadıktan sonra, denize girerek serinledi. Teknede, Sertaş ile Titanik pozu verdi.

Günde ortalama 6 saat çekimlerin yapıldığı Orak Adası'ndaki koyda bir süre yüzen Kosovalı mankene, şarkıcı Serttaş, kendisini klipte oynamaya ikna eden marka danışmanı Selim Akar da eşlik etti. Serttaş'ın, tekneden suya atlarken havada 'yunusö hareketi yapması yanındakilerden alkış aldı. Sudan çıkarken düzgün fiziğine rağmen fotoğraflarının çekilmesini istemeyen manken Dreshaj, çekimlerin yapılacağı koylara gittikleri 'Smyrna' isimli gulet teknede, şarkıcı Serttaş ile Titanik pozu da verdi. Tekneden sık sık kahkahalar yükseldi. Bir ara teknenin ön kısmındaki 7 metre uzunluğundaki 'bastonö denilen ahşap direğin üzerine çıkan Dreshaj düşme tehlikesi de geçirdi. Sempatik mankeni, şarkıcı Serttaş son anda tutarak düşmekten kurtardı.

Çekimler arasında tatil fırsatı bulduğunu belirten manken Dreshaj, 'Burada olmaktan mutluyum. Her koy ayrı bir cennet. Çekimler iyi gidiyor. Türkiye'de önemli birkaç markanın reklam filminde oynamak için teklif aldım. Ajansım ile şu anda bu teklifleri değerlendiriyoruzö dedi.

Şarkıcı Bülenrt Serttaş ta çekimleri süren kliple 'Bodrumö isimli şarkısını iyi bir çıkış yakalayacağına inandığını söyledi.

SİBEL CAN'DAN JEST

Öte yandan, cennet koylardaki tatilcilerinde izlediği klip çekimleri sürerken, ünlü şarkıcı Sibel Can'ın da jest yapıp manken Dreshaj'a kuaför ve makyözünü gönderdiği öğrenildi. Marka danışmanı Selim Akar, Dreshaj'ın Can'ın bu jestinden mennun olup, teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Serttaş Selim Akar Sibel Can Gökova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title