Haberler

Manisaspor Taraftarlardan Destek İstiyor

Güncelleme:

PTT 1. Ligde son sıradaki Manisaspor'da Teknik Direktör Tahir Karapınar, taraftarlarını iç saha maçlarında takımına destek olmaya çağırdı.

Ptt 1'inci Lig'de son sıradaki Manisaspor'da teknik direktör Tahir Karapınar, taraftarlarını iç saha maçlarında takımına destek olmaya çağırdı.

Manisaspor'un en çok desteğe ihtiyacı olduğu sezonu yaşadığını belirten Tahir Karapınar, "Manisalıların takıma küsmeye hakkı yok. Kulübü bir kalemde silip atamazlar. Ligde Kayserispor ve Antalyaspor maçlarında tribünde az ama öz seyirci vardı. Takımın direncine katkı sağladılar. Artık tüm Manisasporluları tribüne bekliyoruz" dedi. Lige verilen milli maç arasının kendilerine iyi geldiğini dile getiren Tahir Karapınar, daha sonra şunları söyledi:

"Sakatlığı geçen Tayfun aramıza döndü. İsmail ve Barbaros'un az zamanları kaldı. Arayı takım savunmamızı düzeltleye çalışarak geçirdik. Elazığspor deplasmanı yükselişe geçmek için bir şans. Rakibin de puana ihtiyacı var ama biz kazanıp teslim olmayan bir takım görünümüne kavuşmak istiyoruz."

Manisaspor, Tarık Almış Tesisleri'nin zemini bakımda olduğu için bugün Menemen Emiralem Sahası'nda çalıştı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisaspor Karapınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title