Haberler

Manisaspor-Şanlıurfaspor Soyunma Odaları

Manisaspor teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, Şanlıurfaspor maçından sonra hakem Serkan Tokat'a ateş püskürdü.

Manisaspor teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, Şanlıurfaspor maçından sonra hakem Serkan Tokat'a ateş püskürdü. "Genelde yenilgilerden sonra bahane üretilir. Ama biz Kayserispor'dan sonra Şanlıurfaspor'a da hakem hataları yüzünden yenildik" diyen Dilaver Mutlu, şöyle devam etti:

"Hakem maçın başında gösterdiği sarı kartlarla direncimizi kırdı. İkinci yarının başında Hakan Barış'a çıkan kırmızı kart bizi iyice oyundan düşürdü. Eğer 11-11 oynasaydı, biz bu maçı kazanırdık. Şanlıurfaspor iyi takım olabilir ama biz de bu ligde figüran olmak istemiyoruz. Hakemler dikkatli davranmalı. Bizi rakibimiz yenmeli. Maç bitiminde de Ümit Yasin'e çok basit bir kırmızı kart çıktı. Bu da Manisaspor'a ne kadar rahat kart gösterildiğinin kanıtıdır."

Şanlıurfaspor teknik direktörü Osman Özköylü ise kritik bir maçtan çok önemli 3 puan çıkardıklarını belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Manisaspor'un ligdeki konumu nedeniyle maçın zor geçeceğini biliyorduk. Düşme hattından çıkmaya çalışan rakibimiz 7 galibiyetinin 6'sını iç sahada almıştı. Karşılaşmaya iyi başladık ama yediğimiz talihsiz golden sonra moralimiz bozuldu. İkinci yarıda erken gelen kırmızı kart ve Manisaspor'un 10 kişi kalması, iplerin bizim elimize geçmesini sağladı. Her şeye rağmen kazandık. Halen play off sınırındayız, daha üst sıraları zorlamak istiyoruz." - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfaspor Dilaver Mutlu Manisaspor Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title