Haberler

Manisaspor İçin Belediye Yardımı Şart

Ptt 1'inci Lig'in yeni takımı Manisaspor'un eski yöneticisi Fatih Yıldız, "Kulübün geleceği için Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri el ele vermeli" dedi.

Ptt 1'inci Lig'in yeni takımı Manisaspor'un eski yöneticisi Fatih Yıldız, "Kulübün geleceği için Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri el ele vermeli" dedi.

İlk anda acil olarak 5-6 milyon TL sıcak paraya ihtiyaç olduğunu dile getiren Fatih Yıldız, "Bu kaynağı sağlayacak kişiler de kenti yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'tir. Bu üçlü el ele verirse Manisaspor düze çıkar" diye konuştu.

Abdullah Mergen başkanlığındake mevcut yönetimle bu işin yürümeyeceğini savunan Fatih Yıldız, bir an önce genel kurul kararı alınması gerektiğini belirterek şöyle devam etti:

"Mevcut başkan bu işi yürütebileceğine inanıyorsa çıkıp nasıl yapacağını anlatmalı. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil. Herkes yaptığı işi izah etmek zorunda. Aday olacaklar neden aday olduklarını kamuoyuna anlatmalı. Kongreler hesap verme yeridir. Camiaya belli sözler verilip tutulmadıysa bunun da cevabı istenir. 28 Haziran çok genel kurul için çok geç bir tarih. Bu işi mümkünse yarın yapmak en hayırlısı olur."

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN BAHATTİN'E KANCA

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Manisaspor formasıyla bu sezon rakip fileleri 13 kez sarsarak şampiyonlukta önemli rol oynayan Bahattin Köse'ye Gençlerbirliği'nin talip olduğu öğrenildi. Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın, futbolculuğu döneminde Başkent ekibinde oynayan teknik direktör Taner Taşkın'ı arayarak gurbetçi oyuncu hakkında bilgi aldığı ve transfer için nabız yokladığı öğrenildi. Sezon başında Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Bahattin'in Manisaspor'la Mayıs 2017'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Yıldız Manisaspor Yunusemre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title