Haberler

Manisaspor, Genç Ekibine Güveniyor

Teknik direktör Karapınar: "Bu sezon alttan gelen genç oyuncularımızla Manisaspor’un önümüzdeki 5 yıllık iskeletini kurmak istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Tahir Karapınar, "Bu sezon alttan gelen genç oyuncularımızla Manisaspor'un önümüzdeki 5 yıllık iskeletini kurmak istiyoruz" dedi.

Karapınar, yaptığı açıklamada, Manisaspor'da teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, kulüp başkanı Abdullah Mergen ve yönetim kuruluna kendilerine olan güveninden dolayı teşekkür etti.

Sezon hazırlıklarını sürdürdükleri Kartepe'nin çok ideal bir kamp ortamı olduğunu ifade eden Karapınar, şunları kaydetti:

"Sezon sonuna kadar 15 oyuncumuz takımdan ayrıldı. Burada yepyeni bir takım kurulacak. Görevimiz zor ama zoru başaracağımıza inanıyorum. En doğru şekilde hareket edip en doğru transferleri yapmaya çalışıyoruz.  Bu sezon alttan gelen genç oyuncularımızla Manisaspor'un önümüzdeki 5 yıllık iskeletini kurmak istiyoruz. Genç kadroyla sahip olmayı avantaj olarak görüyorum. İdmanlarımız tempolu ve yorucu olduğu kadar bir o kadar da neşeli ve zevkli geçiyor. Her şey güzel gidiyor. Aramıza katılan yeni transferlerimizin takıma uyumu da iyi. Takım olma yolunda her geçen gün önemli adımlar atıyoruz. Takımdaki tecrübeli  futbolcularımızın takımı ve genç oyuncuları sahiplenmesi gelecek adına güzel."

Karapınar, bu sezon altyapıdan 8 oyuncunun hazırlıklara dahil olduğunu hatırlatarak, " Manisaspor'da bir altyapı kültürü oluştu ve bir çok futbolcu yetişti. Bu sene altyapıdan gelen 8 oyuncumuzun bazıları 21 yaş altı takımına geri dönecekler ama A takımla havasını yaşama ve A takımla kamp kültürünü yaşama tecrübesini kazanmış olacaklar. İçlerinde çok iyi ve gelişime açık  oyuncular var. Onlar da bu sene şans bulacak" dedi.

Takımın centilmenliği her zaman ön planda tutacağını kaydeden Karapınar, "Savaşçı, cesur, atak bir futbol oynamayı düşünüyoruz. Sahada teslim olmayan, istekli arzulu bir takım olmak istiyoruz. Manisaspor zor bir dönem geçiriyor. Hem yönetimimiz hem de bizim için bu zor süreçte taraftarımızın koşulsuz desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Mergen Manisaspor Karapınar Kartepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title